Skip to main content

Magiske Sydafrika

Velkommen til Sydafrika - En top golfdestination!

Sydafrika er et fantastisk land at rejse i, og en af vores absolut yndlings golfdestinationer. Her bliver du mødt af en venlig befolkning, smuk natur og en spændende kultur. Velkommen til Sydafrika!

Med en golfrejse til Sydafrika får du en anderledes golfferie, der kan så meget mere end golfspil. I Sydafrika gemmer der sig et utal af spændende oplevelser uden for golfbanen, prøv spændende krydrede retter og få helt nye smagsoplevelser, eller smag de lokale vine fra fx Cape Town eller Stellenbosch. Rejs ned ad Garden Route og kig efter hvaler i Hermanus. Du kan også bevæge dig længere ned ad kysten til Mossel Bay, hvor du kan besøge et af de mange safari lodges og måske være så heldig at opleve The Big Five - det lokale udtryk for leoparden, bøflen, løven, næsehornet og elefanten. Her kan du også tage en runde på "The Most Sceanic Golf Course in South Africa" - PINNACLE POINT. Afslut turen i George på golfmekkaet Fancourt, som er et must for alle golfentusiaster ved et besøg i Sydafrika.

Hvad koster det?

En rundrejse til Sydafrika ligger til omkring 20.000 - 30.000 kr. pr. person for ca. 14 dages rundrejse i højsæsonen (november - marts). I lavsæsonen (april - september) ligger det til omkring 12.000 - 20.000 kr. per. person. 

Vi skræddersyer din rejse til Sydafrika

Ønsker du en rejse der er den perfekte kombination af masser af skønne golfbaner og anderledes oplevelser, så tag til Sydafrika med Caddie Golfrejser. Hos Caddie Golfrejser har vi stor erfaring med denne destination, da vores rejsespecialister har været der flere gange. Vi har derfor den rette viden til at hjælpe dig med at sammensætte dit sydafrikanske eventyr, så du får præcis den golfferie du drømmer om

Skriv til os på info@caddiegolf.dk eller ring på 43 228 100 

VIDEO AF SYDAFRIKA

Her er en smagsprøve på hvad der venter jer i Sydafrika!