Skip to main content

Magiske Sydafrika

Velkommen til Sydafrika - En top golfdestination!

Sydafrika er et fantastisk land at rejse i, og en af vores absolut yndlings golfdestinationer. Her bliver du mødt af en venlig befolkning, smuk natur og en spændende kultur. Velkommen til Sydafrika!

Kom til Infoaften om golfrejser til Sydafrika!

D. 23.01.2020 afholder vi en Infoaften om golfrejser til Sydafrika på vores kontor i Glostrup. Her får du mulighed for at høre mere om de mange muligheder og oplevelser du kan vente dig når du besøger Sydafrika, og vores rejsekonsulenter står klar til at svare på spørgsmål og hjælpe dig til at finde den rette rejse. Derudover er du ved fremmøde med i LODTRÆKNINGEN OM ET GOLFOPHOLD I SYDAFRIKA!

Tilmeld dig arrangementet ved at skrive til: info@caddiegolf.dk

Aftenens program:

Kl. 17.30 Velkomst og snacks

Kl. 18.00 Præsentation af Sydafrika v/ Jesper, Ketty og Kristian

Kl. 19.00 Vinsmagning og hygge

Kl. 20.00 Vinderen af et ophold med golf i Sydafrika trækkes blandt de fremmødte.

Med en golfrejse til Sydafrika får du en anderledes golfferie, der kan så meget mere end golfspil. I Sydafrika gemmer der sig et utal af spændende oplevelser uden for golfbanen, prøv spændende krydrede retter og få helt nye smagsoplevelser, eller smag de lokale vine fra fx Cape Town eller Stellenbosch. Rejs ned ad Garden Route og kig efter hvaler i Hermanus. Du kan også bevæge dig længere ned ad kysten til Mossel Bay, hvor du kan besøge et af de mange safari lodges og måske være så heldig at opleve The Big Five - det lokale udtryk for leoparden, bøflen, løven, næsehornet og elefanten. Her kan du også tage en runde på "The Most Sceanic Golf Course in South Africa" - PINNACLE POINT. Afslut turen i George på golfmekkaet Fancourt, som er et must for alle golfentusiaster ved et besøg i Sydafrika.

Se konkurrencebetingelserne her.

Hvad koster en golfrejse til Sydafrika?

En rundrejse til Sydafrika ligger til omkring 20.000 - 30.000 kr. pr. person for ca. 14 dages rundrejse i højsæsonen (november - marts). I lavsæsonen (april - september) ligger det til omkring 12.000 - 20.000 kr. per. person. 

Vi skræddersyer din rejse til Sydafrika

Ønsker du en rejse der er den perfekte kombination af masser af skønne golfbaner og anderledes oplevelser, så tag til Sydafrika med Caddie Golfrejser. Hos Caddie Golfrejser har vi stor erfaring med denne destination, da vores rejsespecialister har været der flere gange. Vi har derfor den rette viden til at hjælpe dig med at sammensætte dit sydafrikanske eventyr, så du får præcis den golfferie du drømmer om

Skriv til os på info@caddiegolf.dk eller ring på 43 228 100 

VIDEO AF SYDAFRIKA

Her er en smagsprøve på hvad der venter jer i Sydafrika!

Nogle af vores hoteller og resorts i Sydafrika

The Marine et hyggeligt hotel i Hermanus, kun en lille times kørsel fra Cape Town. Hotellet har 40 værelser og en helt særlig atmosfære. Hotellet ligger kun 5 minutters kørsel fra Hermanus Golf Course, der med sine 27 huller er oplagt for både nybegyndere og øvede. I området omkring golfbanen kan I opleve antiloper og andre dyr der græsser.

Arabella Golf Hotel ligger kun 15 minutters kørsel fra Hermanus. Et smukt 5-stjernet hotel med en fantastisk beliggenhed, hvor golfbanen ligger lige i baghaven. Arabelle Hotel har store og rummelig værelser, og en skøn signaturrestaurant hvor der tilbydes lækre specialiteter og vin fra nærområdet. Smag blandt andet deres antilope carpaccio, som er en helt særlig specialitet. På hotellet kan I finde et skønt udendørs poolområde og en spaafdeling, hvor der er mulighed for at bestille alverdens behandlinger, blandt andet African Rainforest.

Pinnacle Point Estates & Golf er et skønt sted langs The garden Route. Her kan man både indkvarteres i lodges eller villaer med udsigt til havet og golfbanen. Pinnacle Point har 18 huller ud mod havet, en utrolig sjov, men også meget udfordrende bane, hvor det anbefales at fylde golfbaggen godt op med med bolde inden en runde, da boldene let forsvinder i det dramatiske terræn. Denne golfbane har flere gange vundet prisen som The Most Scenic Golf Course i Sydafrika.

Gondwana Game Reserve er måske det bedste safari reservat på The Garden Route. Området er 11.000 hektar og består hovedsagligt af bjerge og natur hvor spændende dyr går frit omkring. På Gondwana bor du i små stråhytter eller villaer ved poolområdet og restauranten. Når du besøger Gondwana Game Resort er der fuld pension inklusiv i opholdet. På resortets område går vilde dyr frit omkring, du kan blandt andet opleve elefanter, løver, flodheste, næsehorn, giraffer, gazeller, antiloper og aber.

Conrad Pezula ligger kun få minutter fra Knysna, og er et fantastisk 5-stjernet hotel, ejet af Hilton. Resortet har egen golfbane med spændende udfordringer, lange huller og til tider smalle fairways. Contrad Pezula byder på fantastiske gourmetoplevelser på stedets to forskellige restauranter. 

Fancourt er et sandt golfmekka! Et helt igennem fantastisk resort med luksus golfbaner, værelser og faciliteter. Der er tre golfbaner på resortet, hvor det er nemt at finde noget til alle alle niveauer. Resortet har også gode trlningsfaciliteter til alle banerne inkl. range. Dette gør Fancourt særlig velegnet til grupper som både vil spille og træne. 

Zebula Estate & Golf ligger to timer fra Johannesburg og tilbyder game reserve og golf i baghaven. Golfbanen er særlig karakteriseret ved at man oplever spændende dyr direkte på banen, fx hjorte, vildsvin, giraffer, aber og mange flere. Golfbanen er bred og relativ åben, så den er oplagt til de fleste spillere. På Zebula Estate & Golf kan man både bo i lodges og private villaer, hvilket også fungerer godt til dem der ønsker at reje i grupper. Klubhuset fungerer som omdrejningspunkt for opholdet, og forbinder restaurant, poolområdet, spaområdet og dyreparken. I området omkring resortet er der mange andre gode baner, og mulighed for at komme på safari.