Skip to main content

NYHED - Long stay i Sydafrika med Golfvært | 31. oktober 2023

Long stay – Enestående mulighed for at opleve Sydafrika med god tid

"Sydafrika har det hele og mere til"
Hvis du har skrevet en liste over alle de ting, du gerne ville gøre eller se på ferien, vil vi vædde på, at Sydafrika krydser de fleste af disse felter af ;-). Uanset om det er at slappe af på en strand, spille masser af verdensklasse golfbaner, tage på en safari som printer sig ind på nethinden, fordybe dig i rig kultur og verdslig historie, nyde højkvalitets gastronomi eller tage på landet, og få et prisvindende glas vin – Så har Sydafrika alt og mere til...

En oplevelses long stay rejse med golf og dansk rejseleder/matchleder
Vi flyver ind til en af landets internationale lufthavn - Cape Town. Her starter din rejse, som vil inspirere og give dig så mange indtryk og oplevelser, som vi er overbeviste om vil give dig det perfekte afsæt til at udforske denne del af Sydafrikas mange højdepunkter. Cape Town har så meget at tilbyde i denne periode, så du føler at det ikke er en ferie som du ikke vil hjem fra.

Der er her tale om en oplevelses long stay rejse, hvor der i den grad kombineres golf med spændende afslappende events. Der vil blive arrangeret matcher, turneringer med præmier, og efter anstrengelserne på golfbanen kan man bl.a. benytte en af de dejlige udendørspool, spadserer en tur til evt. V&A´s Waterfronts utallige shopping muligheder eller hvad ellers måtte have lyst til.
Derudover vil rejselederen, Kim Ferrigno, i løbet af rejsen arrangere dagsture til mange af attraktionerne ved Cape Town (mod betaling) samt arrangere dinners på lokale restauranter, og udbuddet er stort, for Cape Town er Sydafrikas gastronomiske højborg.

Golfprogram
I grundpakken er der inkluderet 10 runder golf fordelt på to forskellige golfbaner (Milnerton Golf Club & King David Golf Cluib) med 10-20 minutters transport fra hvor vi bor. Vi har alle tee tider på samme dage, men måtte man have lyst til at ændre sin tee tid til et andet tidspunkt, så skal du blot selv sørge for transport til/fra golfklubben. Vi afholder også en turnering, hver uge for at mødes og hygge. Turneringerne vil som udgangspunkt ligge på en af de to baner. 
De to golfbaner som indgår i programmet er - Læs mere om golfbanerne længere nede på siden:

Billede fra Milnerton Golf Club med udsigt til Table Mountain og Cape Town.


Waterfront Village lejligheder – smukke luksuslejligheder i Cape Town
Vær en midlertidig lokal med Waterfront Village

Dit hjem på denne rejse er på Waterfront, som er bygget omkring de bugtende og rolige vandveje i V&A Waterfront's Marina i Cape Town. Waterfront Village en samling af lejligheder med en stue, køkken, badeværelse, balkon med hhv. et-, to- og tre soveværelser designet til at give den ultimative luksus og rummelig komfort til din drømmeferie i Cape Town.

Det er beliggende i den berømte V&A Waterfront Marina, hvilket gør det til et af de mest eftertragtede steder i Sydafrika. Lejlighederne i Marinaen ligger tæt på hjertet af Moderbyen, hvilket gør det nemt og bekvemt at besøge mange Cape Town turistattraktioner. Det tilbyder fredelige og rummelige omgivelser og er blot 20 minutters kørsel fra lufthavnen.

De smukke luksuslejligheder serviceres på daglig basis. En række yderligere tjenester tilbydes dig som gæst; fra vaskeriservice, professionelt drevet transport gennem MGM Drive, og et online servicekatalog, hvor man kan bestille forskellige ydelser, som taxi, sightseeing turer mv.

Waterfront Village-lejlighederne kan findes i vandkanten af V&A Waterfront Marina. Ud over fem swimmingpools, to kurbade, strandklub og et fitnesscenter er bekvemmelighederne ved højhastighedsinternet og underjordisk parkering en vigtig facilitet. Butikkerne, restauranterne og attraktionerne i V&A Waterfront ligger inden for få minutters gåafstand, mens ”downtown / centrum” og strandene i Camps Bay og Clifton ligger få minutter væk i bil eller taxi.

Du kan læse meget mere om lejlighederne nederst på siden eller ved at klikke her

Dansk rejseleder / matchturleder / guide – Din tryghed
Vi har på denne rejse dansk rejseleder, som skal være med til at gøre turen til en helt uforglemmelig oplevelse.
Rejselederen er den golfspillende dansk/Italiener Kim Ferrigno, som på turen vil arrangere turneringer, lave startlister og i det hele taget hjælpe, hvis der er brug for assistance. Golfværten vil desuden arrangere udflugter til nogle af de mange spændende attraktioner i og omkring Cape Town. Kim er en meget erfaren eventyrer, rejseleder og tidligere rejsebureauejer, som har en stor erfaring med i bagagen, og han formår at skabe sammenhold, gode minder og tryghed.

Hvornår rejser vi?
Denne rejse starter d. 31. oktober 2023, hvor vi alle tager afsted. Du kan i book flowet vælge grundpakken på 21 nætter eller forlænge til 28 nætter.

Flyrejsen er med Emirates
Vi har valgt Emirates som flyselskab, da vi har modtaget stor ros for deres service og kvalitet. Afgangen er fra Kastrup via Dubai. Fordelen ved flyve via Dubai skyldtes, at du deler din oversøiske flyvning op i 2 relativ lige store dele – dog med en længere flyrejse fra Dubai – Cape Town.

Tilslutningsfly fra Aalborg
Vi har sørget for tilslutningsfly fra Aalborg med SAS. SAS har ikke muligheden for at tjekke jeres bagage hele vejen igennem til Cape Town. Derfor vil I have fin tid i Kastrup til at komme fra bagageudleveringen til check in i terminal 2 med Emirates.
Flytiderne vil du kunne finde under afsnittet Flyrejsen  længere nede på siden.

Golfbaner i programmet

⛳️ Milnerton Golf Club | 5 runder

Dramatisk syn på kanten af en hvid sandstrand

Klubhuset i Milnerton indtager et dramatisk sted på kanten af en hvid sandstrand med udsigt over Atlanterhavet. Taffelbjerget og Cape Towns skyline danner en imponerende kulisse. Hovedloungen og baren har den bedste udsigt. Solnedgange her er fantastiske.

Golfbanen i links-stil løber ud og tilbage på en smal stribe land mellem havet og en indre vandvej, med seks huller, der grænser op til stranden, til tider så tæt på, at et egensindigt tee-slag kan ende med at lede mod brændingen. Stranden har tidligere været i spil, men er nu et miljømæssigt følsomt område.

Golf er blevet spillet her i 96 år, men den oprindelige indretning undergik en dramatisk ændring i midten af 1990'erne, da en del af ejendommen blev til et boligområde. En ny bane blev bygget af Golf Data, selvom flere af de ældre huller nær klubhuset blev bibeholdt. Når du starter ved den første, ser det ud som uberørte linksland, men godset kommer snart til syne ved det fjerde. Der er dog kun huse på den ene side af en fairway, så banen har stadig en naturlig og rummelig fornemmelse med oprindelig vegetation, vådområder og en række vandhazarder på de indre huller.
Banen går lige ud i 9 huller, hvor der er et halvvejshus, og golfspillere kan køre dertil i bil eller golfvogn, så der altid er to start-tees. Det er en blæsende kystlinje, især om sommeren; afhængigt af årstiden er den ene ni medvind og de andre ni i vinden.

For sociale runder er Milnerton forkortet til par 71, med par-5 sjette reduceret til en kort par 4.

BANENS LØB 
Hullerne langs kystlinjen er de mest mindeværdige. Den 306 meter lange sekund spiller fra en tee på klitterne, med en klynge af dybe bunkers, der skal undgås til højre. Når man vender hjem, afslører par-3 11. udsigten over Taffelbjerget, og 380m 12. med stranden til højre er et af de mest mindeværdige huller. De lukkende huller, startende med 304m 16., støder op til lagunen og vådområder. Den 373m 18. er en af de bedste par 4'ere på Cape Peninsula, vand flankerer tæt til venstre fra tee til green.

PRAKTISK FACILITET
Kortspilsområde og øv dig på at putte green ved siden af første tee. Range, der støder op til tredje hul, forbeholdt medlemmer og dagsgæster.

VIDSTE DU
1/ Milnerton er på sandet jord, og dens fremragende dræning betyder, at det er et populært sted for golfspillere under den våde Cape-vinter.
2/ Banen har bemærkelsesværdigt gode og glatte bøjede græsgreens i betragtning af hvor tæt den er på havet.
3/ Milnerton var vært for seks SA Masters fra 1978 til 1985. Vinderne var Dale Hayes, Gary Player, Nick Price, Mark McNulty (2) og Tony Johnstone.
4/ Golf begyndte i Milnerton i 1913, men stoppede under Første Verdenskrig og genoptog først i 1925.

 

⛳️ King David Golf Club | Mowbray

Scenic Parkland Course

Kompakt og naturskøn parkbane rimelig tæt på byens centrum, der var vært for 7 SA Opens i en tidligere æra. Der er nem adgang til klubben fra N2 motorvejen, som passerer mellem banerne af King David Mowbray og Rondebosch GC.

Mowbray er en af Cape Towns ældste golfklubber, grundlagt i 1910, og i januar 2016 fusionerede klubben med King David GC, som lukkede sin bane nær Cape Town Lufthavn.

Selvom det er relativt kort efter moderne standarder, forbliver King David Mowbray et krævende, varieret og interessant layout med træbeklædte fairways påvirket af sidevind, og med små velbunkrede greens. Den er flad og let at gå. Meget spilbar i selv den kraftigste vind, og greens tilstand i de senere år har gennemgået en transformation, som i dag ser KDM som en af de mest konsekvent velkonditionerede baner på Kaphalvøen.

Mens SA Open sidst blev spillet her i 1987, fortsætter klubben med at være vært for store turneringer, inklusive 2020 Cape Town Ladies Open og 2019 mænds SA amatørmesterskab, det syvende afholdt på banen, vundet af Wilco Nienaber.

I syv på hinanden følgende årtier fra 1930'erne til 1990'erne var det Cape Towns førende turneringssted sammen med Royal Cape. Vinderne her inkluderer Gary Player, Mark McNulty, Vijay Singh og David Feherty.

BANENS FORLØB
Dens signaturhuller på de ni bagerste giver storslåede kulisser af Devil's Peak, hvor den mest berømte er den 375 meter lange par-4 15., et af de bedste huller i Western Cape. Runden afsluttes med den frygtindgydende 412m 18., dens smalle green bevogtet af en vandhazard. KDM's kvartet af par-3'ere er ekstremt stærk og blandt de sværeste af Top 100-layouts. Under 2018 Cape Town Open var det næstsværeste hul for Sunshine Tour-profferne det ottende hul på 165 meter.

PRAKTISK FACILITET
Begrænset pladsopvarmningsområde med måtter tæt på første tee, plus et kortspilsområde.

STORE TURNERINGER
SA Open vindere: Mark McNulty 1987, Hugh Baiocchi 1978, Gary Player 1960-75, Simon Hobday 1971, Ronnie Glennie 1947, Charles McIlvenny 1932. Afholdt 14 SA amatørmesterskaber, 7 mænd og 7 kvinder.
Afholdt Western Province Open, SA Masters, Bell's Cup, 2018 Cape Town Open.

VIDSTE DU
1/ En hovedbanestrækning deler banen i to, men der er ikke længere station ved klubhuset, som tidligere år.
2/ Mowbray var hvor den berømte golfbanearkitekt Robert Grimsdell arbejdede som klubproff indtil 1926, da han flyttede til Royal Johannesburg. Han vendte tilbage i 1950'erne for at lave designændringer til det originale layout.
3/ Sunshine Tour pro Ben Fouchee vandt 1000 kasser whisky, da han klarede det 16. hul i 1990 Bell's Cup.

Sightseeing - Food & wine

Der er et utal af sightseeing muligheder til at krydre dit long stay i Cape Town. Herunder har vi listet blot nogle få, så du kan få en ide om, hvad man kan lave udover at spille golf, når man bor i Cape Town. Vores rejseleder Kim Ferrigno vil tilbyde (mod betaling) deltagelse på flere sightseeingsturer, imens du er dernede. 

Go fornøjelse 

Cape Town 'Moderbyen'

Autentiske oplevelser og luksus i alle former venter, klar til at inspirere og glæde dig

 

Byen Cape Town ligger på en barsk halvø mellem Det Indiske og Atlanterhavet med det ikoniske Taffelbjerg som kulisse i en af verdens mest spektakulære omgivelser. Men landskabet er ikke begrænset til byen alene: korte køreture tager besøgende til hvide sandstrande, traditionelle fiskerlandsbyer og vilde bjergkæder, mens must-see destinationer såsom Cape Point, Cape Winelands og hvalsafari-hovedstaden Hermanus er nemme dagsture.

Cape Town er legepladsen for både fritidselskere, eventyrere og jetsettere. Berømt for sit flade bjerg (kåret som et af naturens New7Wonders, intet mindre!) hvide sandstrande, bugnende vinmarker, vraltende pingviner og en travl havnefront, er det ikke svært at se, hvorfor Moderbyen gentagne gange er rangeret blandt de bedste byer i verden.


Besøgende kan nyde den naturskønne Chapman's Peak Drive, mens den omfavner Atlanterhavskysten, før de til sidst når fiskerlandsbyen Hout Bay. De turkise bølger skyller ind på de palmekantede strande i Clifton og Camps Bay, byens egen "French Riviera", mens granitblokke deler Clifton i fire bugter, der tiltrækker både soltilbedere og strandbumser.

Vandet er køligt, men dønningerne er stærke og tiltrækker surfere, kitesurfere og bodyboardere i hobetal. Boulders Beach, i Simons Town, beskytter over 3.000 pingviner og er et must-besøg attraktion. En anden af dem er en bådtur fra V&A Waterfront til Robben Island, hvor kampens trofaste og helt, Nelson Mandela, blev fængslet. Uanset om det er de farvestrålende strandhytter, der ligger i Muizenberg, eksklusive hoteller, restaureringer i victoriansk stil af Seapoint & Greenpoint eller de pulserende pubber og klubber i City Bowl, er Cape Town en by sprængfyldt med spænding, tiltrækning og intriger.

Det er en mangesidet destination, der fortjener at blive udforsket. Naturligvis tilbydes der snesevis af planlagte ture, men mange besøgende foretrækker at rejse til Cape Town og opdage denne venlige og langsomme by i deres eget tempo: Brug lidt tid på at gennemse afrikanske håndværksmarkeder i den kompakte bymidte, der er til fods, besøg farverige Cape Malay-forstad Bo Kaap, slappe af på sine bedste strande og slentre rundt i den altid populære V&A Waterfront med sine butikker, restauranter og luksuriøse hoteller.

Med så mange smukke steder at udforske, behøver du kun at besøge Afrikas yndlingsby én gang, og du vil sandsynligvis planlægge din næste rejseferie til Cape Town, før din solbrændthed har haft tid til at falme.


Victoria & Alfred Waterfront

Spisning og shopping i massevis med en betagende kulisse

V&A Waterfront er en ikonisk destination for blandet brug beliggende i den ældste fungerende havn på den sydlige halvkugle. Med Taffelbjerget som baggrund ligger det 123 hektar store kvarter i den smukke by Cape Town og byder velkommen til millioner af mennesker fra hele kontinentet og resten af verden. V&A er et symbol på arv og mangfoldighed, hvor folk fra alle samfundslag kan lege, bo, shoppe, spise og arbejde, mens de er fordybet i den pulserende ånd og autentiske lokale kultur, der findes i dette travle økosystem.

Det ser sin rolle på kontinentet for at være en platform, der faciliterer og forkæmper kunst og design, til at støtte iværksætteri og innovation, lede anklagerne om bæredygtighed og drive positive sociale og økonomiske forandringer. Ved at prioritere mennesker og planeten er V&A et eksempel på, hvordan arbejde med lokalsamfund, respekt for miljøet og drift med passion og integritet er en bedre, mere produktiv og venligere måde at drive forretning på.

Uanset om du opholder dig i Cape Town i et par dage eller et par uger, bør et besøg på Victoria & Alfred Waterfront være på din liste. De engang historiske havneområder forvandlet til et fritidsmekka af butikker og spisesteder i verdensklasse blander sig problemfrit ind i havnens æstetik. Med Table Mountain som baggrund pulserer denne elegante hub med energi.

Victoria Wharf imødekommer ethvert hjertes shoppingønske med over 450 forretninger med lokale og internationale mærker. Du finder kunst- og smykkebutikker i nærheden af det gule klokketårn med udsigt over havnen, mens Watershed's ovenlysvindue og urbane gadestemning vrimler med afrikansk håndværk og design. De mange restauranter vil helt sikkert tage højde for alle ganer, mens det udendørs amfiteater er i live med musik, dans og teater. Waterfronts eget Cape Wheel tilbyder et fugleperspektiv af det omkringliggende område, inklusive Taffelbjerget.

Tag en afslappet sejltur rundt i havnen eller tag til Robben Island for at få lidt historie og udsigt. Sportsfans vil elske Springbok Rugby Museum, mens Two Oceans Aquarium er hjemsted for blandt andre skræmmende hajer med pjaltede tænder og den truede Knysna-søhest. Her kan du opleve utrolige tætte møder med pingviner, dykke blandt fisk eller mærke søstjerner bevæge sig i din hule hånd.

 

Oplysninger om rejsen

Tilslutningsfly fra Aalborg
Vi har sørget for tilslutningsfly fra Aalborg med SAS. SAS har ikke muligheden for at tjekke jeres bagage hele vejen igennem til Cape Town. Derfor vil I have fin tid i Kastrup til at komme fra bagageudleveringen til check in i terminal 2 med Emirates.
Flytiderne vil du kunne finde under afsnittet Flyrejsen  længere nede på siden.

Deltagerantal
Denne oplevelse long stay rejse kræver et deltagerantal på minimum 30 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Bagage - Emirates og tilslutningsfly med SAS
Man må medbringe 2 stk. Max. 23 kg pr. bagage/person + håndbagage (håndbagage: Maks. vægt 8 kg). Håndbagagens dimensioner må maksimum udgøre 118 cm totalt længde x bredde x højde = 55 cm x 40 cm x 23 cm.
 

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen
Som udgangspunkt gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede, men de fleste golfere kan jo også sætte flueben ved det. På mange af vores livsnyderGolf rejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring
Alle deltagere i Caddie Golfrejsers rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport. Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring
Caddie Golfrejser anbefaler, at du tegner en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Caddie Golfrejsers rejseledere/guider/proer og matchturledere
På Caddie Golfrejsers grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. Såfremt det ikke er tilfældet, vil det fremgå af rejsen.
På vores individuellerejser er det uden rejseleder. Alle vores rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Caddie Golfrejser.

Drikkepenge
På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse
De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller lejlighed. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas
Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Placering i flyet
Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Forplejning om bord på flyet
På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Forbehold/ændringer
Der tages forbehold for ændringer i programmet. Caddie Golfrejser og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Ofte stillende spørgsmål 
Da du nu skal afsted i lang tid, så opstår der ofte en masse spørgsmål, som man gerne vil kende på forhånd. Vi har derfor samlet alle de spørgsmål, som vi har fået stillet igennem tiderne af vores kunder.
Dette har vi gjort for, at du kan føle dig tryg, når du skal bestille din rejse samt rejse ud. 
Vi håber, at dette besvarer dine spørgsmål ellers må du endelig tage fat i os.

Læs her alle de ofte stillede spørgsmål - KLIK HER


 

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
31-10-2023KastrupWaterfront VillageMere end 826.595,-Book
31-10-2023KastrupWaterfront VillageMere end 830.995,-Book

Hotel

Waterfront Village
Waterfront Village
Waterfront Village lejligheder Vær en midlertidig lokal med Waterfront Village Bygget omkring de bugtende og rolige vandveje i V&A Waterfront's Marina, er Waterfront Village en samling af et-, to- og...