Skip to main content

NYHED: Long stay på Mallorca - Pula Golf & Son Severa

Nyd livet på Mallorca; den pragtfulde ø som byder på sol, golfoplevelser og tid til afslapning. Inklusiv lejlighed, golf på to af Mallorcas bedste baner, billeje og mulighed for socialt samvær.
Mallorca er igen blevet et af Europas mest attraktive rejsemål. Ingen har kunnet frarøve Mallorca sin charme, fantastiske natur, spændende historie samt fantastiske golfbaner.

Denne nyhed er helt EKSLUSIV og kan kun købes ved Caddie Golfrejser, hvilket gør at vi kan give jer en helt særlig oplevelse sammen på denne dejlige golf ø midt i Middelhavet.

Golfbaner som vil falde lige i din smag..
Du har nu mulighed for at spille golfbanerne Pula Golf Club og Son Servere. De to baner kan du godt glæde dig til:

Pula Golf åbnede første gang for spil i 1995. Siden da er golfbanen blevet redesignet af golflegenden José Maria Olazabal, for at kunne leve op til kravene for international og professionel golf. Nu betragtes banen som en af de sværeste golfbaner på Mallorca. Banen har flere gange været vært ved Herrenes European Tour samt andre internationale og nationale turneringer. 

Der er en stor variation af hullerne. Det vil sige, at det ikke føles særlig ensartet at spille på Pula Golf. Med 4 blinde huller, er det svært at vide, hvordan man skal tilrettelægge sine slag. Olazábal inkorporerede en del utroligt smukke, men udfordrende vandhazarder i redesignet af banen. Banen er en par 72 bane, der er 6246 meter lang fra bagerste tee, og den byder på flere huller, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt over Middelhavet.

Alle tee tider kan bookes på forhånd. Dog kun inden kl. 09.30 eller efter kl. 13.00.

Son Servere åbnede første gang for spil i 1967. Klubben er en meget velfungerende klub med en stor medlemsskare som inkluderer et par multimillionærer. Klubben er et meget afslappet sted med en fantastisk restaurant og ikke mindst det som vi alle kommer efter, en fantastisk golfbane. Stefano som er golf manager her samt hele greenkeeper teamet, knokler som en gal for hele tiden at udøve en service, som er second to none og præsentere en bane af meget høj kvalitet. Son Servere er den 4. bedste bane på Mallorca i 2022.

Alle tee tider kan bookes på forhånd. Dog kun inden kl. 09.30 eller efter kl. 13.00.

Se videoen herunder – det taler for sig selv:

Hyggelige lejligheder
Du bor midt i Canyamel, hvor der ligger en bred vifte af restauranter, barer, butikker og supermarked/minimarked inden for blot 10 minutters gang.
Nyd derfor skønne dage i solen efter dagens golfrunde ved poolområdet, på terrassen eller på den nærliggende strand. Det er et skønt sted til din næste long stay rejse.
Lejlighederne er hyggelige og minimalistisk indrettet. For nyligt er de blevet renoveret i en hjemlig, nordisk stil. I det åbne køkken er et stort køle/fryseskab, ovn, vaskemaskine, opmaskemaskine, en mikroovn, kaffemaskine og to kogeplader.

I soveværelset findes en safety boks. Soveværelset er indtil videre kun udstyret med spanske tæpper, men vi håber at kunne overtale dem til at investere i nordiske dyner. Der er aircondition til både varm og kold luft i stuen og et mindre TV, som kan tilsluttes Ipad/telefon m.m. Internettet er godt og high speed.

Lejlighederne med to soveværelser har delvis eftermiddagssol, mens lejlighederne med ét soveværelse har enten morgen eller eftermiddagssol.

Der er i dagtimerne altid en person at finde i receptionen, hvis man skulle mangle noget. Skulle man ønske det, kan man tilkøbe sig parkering på kompleksets område, men ellers er der gode (og gratis) parkeringsforhold ude på gaden.

Det med småt - Ofte stillende spørgsmål

Ofte stillende spørgsmål 
Da du nu skal afsted i lang tid, så opstår der ofte en masse spørgsmål, som man gerne vil kende på forhånd. Vi har derfor samlet alle de spørgsmål, som vi har fået stillet igennem tiderne af vores kunder.

Dette har vi gjort for, at du kan føle dig tryg, når du skal bestille din rejse samt rejse ud. 

Vi håber, at dette besvarer dine spørgsmål ellers må du endelig tage fat i os.

Læs her alle de ofte stillede spørgsmål - KLIK HER

Kort

Hotel

Sureda Apartments
Sureda Apartments
I den lille, hyggelig by Canyamel ligger dette charmerende lejlighedskompleks, der er helt ideelt til long stay. Med kun 37 lejligheder og både et stort udendørs og indendørs loungeområde, kan du få m...