Skip to main content

Long stay: Terrazas Costa del Sol + golf på Azata Golf

Vil du gerne opleve en helt ny golfbane som er udfordrende selv om der kun er 19 bunkere på banen? Så prøv vores long stay pakke med 15 GF på Azata, en helt ny bane med udfordrende layout og udsigt over Middelhavet fra mange af hullerne. Banen er som sådan ikke kuperet med undtagelse af et par huller, men der er langt mellem nogle af hullerne og der er derfor buggy inkluderet.

Azata Golf ligger mellem Valle Romano Golf og Estepona Golf. De første 9 huller er generelt meget snævre og de fleste fairways hælder til højre så det er vigtigt at placere bolden rigtigt. På bagni åbnes der noget mere op med bredere fairways og udsigt til Middelhavet men her skal man så tage højde for vandhazarder. En udfordrende bane men en god oplevelse.

Tager du også på long stay for at nyde solen og udsigten, så vælg Terrazas Costa del Sol.  Selve lejlighederne er måske ikke noget særligt, men størstedelen af terrasserne har eftermiddagssol og vil du gerne have solsenge der, skal du blot selv sørge for det. Udsigten bliver man aldrig træt af og man skal lede længe efter for at finde noget tilsvarende. Resortet ligger højt og man kun derfor nyde den fantastiske udsigt over Middelhavet og Gibraltar fra størstedelen af lejlighederne og beundre de flotte farver i solnedgangen.

Vil man tilføje en ekstraordinær golf oplevelse til sin ferie, kan man jo prøve kræfter med nogle af de mere eksklusive baner i området, fx Valderrama eller Finca Cortesin.

Der er kort afstand (i bil) til både La Duquesa og Sotogrande hvor man kan nyde lystbåde havne miljøet og de mange restauranter og barer. Vil man gerne føje kulturelle oplevelser til sin ferie, kan man jo besøge Gibraltar (husk pas!) eller surferbyen Tarifa eller måske endda tage et smut til Marokko. 

Læs mere om lejlighederne i bunden af siden.

Det med småt - Ofte stillende spørgsmål

Ofte stillende spørgsmål 
Da du nu skal afsted i lang tid, så opstår der ofte en masse spørgsmål, som man gerne vil kende på forhånd. Vi har derfor samlet alle de spørgsmål, som vi har fået stillet igennem tiderne af vores kunder.

Dette har vi gjort for, at du kan føle dig tryg, når du skal bestille din rejse samt rejse ud. 

Vi håber, at dette besvarer dine spørgsmål ellers må du endelig tage fat i os.

Læs her alle de ofte stillede spørgsmål - KLIK HER

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
28-09-2023KastrupTerrazas Costa del SolMere end 813.895,-Book
30-09-2023AalborgTerrazas Costa del Sol415.395,-Book
11-10-2023AalborgTerrazas Costa del SolMere end 814.795,-Book
29-10-2023KastrupTerrazas Costa del SolMere end 813.595,-Book

Hotel

Terrazas Costa del Sol
Terrazas Costa del Sol
Storslået udsigt over Middelhavet og Gibraltar og eftermiddagssol. Hvis det er nogle af de vigtigste faktorer for dit long stay – så skal du vælge Terrazas Costa Del Sol. Terrazas Costa del Sol er bel...