Skip to main content

Torrenueva Park - Bo skønt og golf med buggy

Vil du have havudsigt, eftermiddagssol og bo central og kunne gå til stranden, restauranter og barer? Så skal du vælge Torrenueva Park.

Resortet ligger i den lille hyggelig kystby La Cala. Her har du alt hvad du har brug for under dit long stay – inklusiv gode supermarkeder og restauranter. Lejlighederne er for nylig blevet renoveret med nye badeværelser og nyt interiør og high speed internet.

Golf spilles i denne pakke
Vælger du denne pakke, spiller de fleste af vores gæster på Cabopino og El Chaparral. El Chaparral ligger en kort køretur fra resortet i retning Fuengirola. Det er en udfordrende bane med nogle smalle huller, men der er også huller med mere luft og udsigt til Middelhavet og et fantastisk klubhus/restaurant hvor man kan nyde en velfortjent forfriskning.

Modsat retning – mod Marbella – ligger Cabopino som er en meget varieret bane. Nogle af vores gæster vælger at gå denne bane og bytter så buggy ud med El trolley – det er også en mulighed.  Vælger man buggy er disse udstyret med GPS og en safe til ens værdigenstande. På Cabopino er den største udfordring nok de kuperede greens som er lynhurtige. Denne bane byder også på en fantastisk udsigt fra Klubhusets terrasse.

*Tee tider på Cabopino mellem kl. 08.00-09.00 og på El Chaparral mellem kl. 07.50-08.50 eller efter kl. 13.00. Skulle du ønske en pakke med tee tider uden restriktioner, så kontakt os. Vi kan tilbyde flere forskellige pakker, hvis det ønskes.

Vælg denne pakke hvis du vil bo med mulighed for at gå til restauranter m.m og spille golf på to populære baner tæt på resortet. 

Se film om Torrenueva Park

Læs mere om Torrenueva ved at klikke på indkvartering herunder.

 

Kort

Hotel

Torrenueva Park
Torrenueva Park
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Hvis det er det vigtigste for dig, så skal du på Torrenueva Park beliggende i La Cala. Lejlighederne er standard lejligheder men med nye badeværelser, men udsigt...