Skip to main content

Kvalitets lejligheder i Fashionable Puerto Banus

Vil du ikke gå på kompromis med komfort og kvalitet, når du tager på Long Stay? Så skal du ofre det det koster og lade dig indkvartere i lejlighederne i Mimosas Suites.
Vi er glade for endelig at kunne præsentere nogle lejligheder, hvor lokationen er helt i top for dig, som gerne vil kunne nyde strand, en dejlig levende spansk atmosfære og tæt på golfbanerne. 

Velrenommeret golfbaner i pakken
Vi har indgået en meget fleksibel Long stay pakke med Atalaya Golf Club, hvor du i denne pakker får mange gode runder inklusiv - faktisk ubegrænset golf. Atalaya Golf Club har to dejlige og forskellige 18 huls baner - Atalaya Old og New course, hvor der er god tid til at lære banerne at kende. 

Kvalitets lejligheder i vente... 
Lejlighederne ligger kun et par hundrede meter fra havet og under en km fra Puerto Banus hvor man kan misundes over de lækre biler og fantastiske yachts som ligger til kaj og udnytte de utallige shoppingmuligheder der er.
Det er kæmpe lejligheder med parkering i kælderen og elevatorherfra. Lejlighederne er fuldt udstyret – sågar med gulvvarme. Mimosas Suites ligger desuden i kort afstand af et væld af dejlige golfbaner så der er nok at vælge imellem.
Uanset hvilken type lejlighed du vælger, har de et veludstyret køkken med vaskemaskine, opvaskemaskine, køleskab, ovn, micro ovn, kaffemaskine og El kedel. Der er naturligvis air condition og sågar gulvvarme. Der er naturligvis gratis wifi og smart TV og en gang om ugen foretages der en let rengøring og skiftes sengelinned og håndklæder. 

Så leder du efter en Long Stay rejse til Costa del Sol med ubegrænset golf og ønsker at forkæle dig selv i Puerto Banus, så er dette helt klart noget for dig.

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
30-09-2023AalborgMimosas SuitesMere end 825.135,-Book
11-10-2023AalborgMimosas SuitesMere end 823.715,-Book
28-10-2023AalborgMimosas SuitesMere end 823.325,-Book
04-11-2023AalborgMimosas SuitesMere end 822.125,-Book

Hotel

Mimosas Suites
Mimosas Suites
Er kvalitet og beliggenhed det vigtigste for dig på dit long stay – så skal du bo på Mimosas Suites Banus. Her bor du i gåafstand af det fashionable Puerto Banus. Mimosas Suites er kvalitets lejlighed...