Skip to main content

Long stay NYHED - Jardines Costa del Sol / Tæt på Marbella

Skift det triste danske vejr ud med solrige Costa del Sol, og oplev de skønne golfbanerne i Andalusien. Hiv eksempelvis 4 uger ud af kalenderen og rejs sydpå til Costa del Sol, nærmere betegnet Marbella og Calahonda, hvor dejlig golfbaner er i vente.

Viste du i øvrigt at Andalusien har Europarecord i solskinstimer, og udover golfbanerne frister med spændende kultur og historie.

Oplagte golfbaner i denne pakke – tæt ved
Denne pakke e for dig, som sætter pris på, at der er buggy inkluderet på dine runder, hvilket også er nødvendigt på disse baner.
Vælger du denne pakke, spilles Cabopino & El Chaparral, hvor der er 16 runder som skal fordeles på de to baner. Alle tee tider kan bookes på forhånd og på Cabopino er der restriktioner, således at man kun kan booke tider mellem kl. 08.00-09.00 og på El Chaparral kan man booke mellem kl. 07.50-09.30 eller efter kl. 13.00.

Hyggelige Andalusiske lejligheder med flot have
Jardines kan opsummeres i få ord; Unik beliggenhed med en idyllisk fælles have med pool og bar der har åbent det meste af året. Hvis man gerne vil bo tæt på havet og have tæt adgang til mange golfbaner og kunne gå til restauranter er dette kompleks det oplagte valg for dig.

Lejlighederne er ideelle til long stay brug, da det er nydelige og individuelle dekoreret, så man føler at man kommer ind i et hjem. Haven er nydelig med dejlig beplantning, damme pakket rundt om pool området.
Hvis du gerne vil vide mere om lejlighederne, så kan du læse mere om dem længere nede på siden på et særskilt link.

Vælg denne pakke, hvis du gerne vil bo med mulighed for at gå til restauranter m.m og spille golf på to populære baner tæt på resortet. 

Det med småt - Ofte stillende spørgsmål

Ofte stillende spørgsmål 
Da du nu skal afsted i lang tid, så opstår der ofte en masse spørgsmål, som man gerne vil kende på forhånd. Vi har derfor samlet alle de spørgsmål, som vi har fået stillet igennem tiderne af vores kunder.

Dette har vi gjort for, at du kan føle dig tryg, når du skal bestille din rejse samt rejse ud. 

Vi håber, at dette besvarer dine spørgsmål ellers må du endelig tage fat i os.

Læs her alle de ofte stillede spørgsmål - KLIK HER
 

Kort

Hotel

Jardines Apartments Costa del Sol
Jardines Apartments Costa del Sol
Jardines kan opsummeres i få ord; Unik beliggenhed og en idyllisk fælles have med pool og bar. Hvis man gerne vil bo tæt på havet og have tæt adgang til mange golfbaner og kunne gå til restauranter er...