Skip to main content

En Livsnydergolf® rejse til Sicilien / 01-08. oktober 2023

GOLF, VIN, GOD MAD & SPÆNDENDE OPLEVELSER

Caddie Golfrejser har gentager igen denne populærer efterårstur til Sicilien, hvor man kombinerer gode golfrunder med vingårdsbesøg, vinsmagninger og en række spændende indlæg om Italien.
Rejselederen til Sicilien er den golfspillende Italiensekspert, Kim Ferrigno, og han vil dele sin store viden om Italien.

Oktober er ideelt for rejser til Sicilien med ophold på Vulkanen Etna’s frugtbare skråninger. I september er det stadig sommervejr, og beliggenheden ca. 650m over havets overflade gør at temperaturen som regel svarer til en god dansk sommerdag.

Der er tale om en oplevelsesrejse for livsnydere, hvor det er muligt at kombinere golfen med spændende og afslappende events. Der vil blive arrangeret matcher, turneringer med præmier, og efter anstrengelserne på golfbanen kan man bl.a. besøge resortets SPA afdeling, og der nyde de lækre varme bade og faciliteter. Mod tillæg kan man også få massage og andre wellness behandlinger. Derudover vil rejselederen, Kim Ferrigno, i ugens løb invitere til spændende indlæg om Italien, Italienske forhold og ikke mindst historien om Cosa Nostra (den Sicilianske Mafia). Disse indlæg vil som regel være ”opvarmning” til aftenens dinner og afvikles i en afslappet atmosfære.

Opgradering af værelsestype
I vil her have mulighed for at opgradere jeres værelse til et dobbeltværelse, hvor der er udsigt til vinmarkerne, skoven eller Etna. Tillægsprisen vil I kunne finde i book flowet, når I trykke på knappen "book" nederst på siden. Pt. er Etna View værelserne har vi ikke mange af, så skynd dig at vælge dem.

Flyrejsen med KLM
Der er ledige pladser fra hhv. Aalborg, Billund og Kastrup. Alle mødes i Amsterdam, hvor der flyves samlet til Catania. Den inkluderede bagage er betinget af, at man som deltager deltager benytter samt er tilmeldt KLMs Flying Blue Golf loyalitetprogram.

Antal deltagere
Der vil på denne matchtur være plads til 30 personer. Turen afvikles ved min. 15 betalende personer. Såfremt turen ikke afvikles, vil dette blive oplyst senest d. 21. juli 2022.

Bag om matchturleder
Kim Ferrigno har en Italiensk mor og en dansk far. Han er derfor vokset på med begge landes kultur og er i dag en af de danskere med det største kendskab til Italien. Kim Ferrigno har hele livet arbejdet med Italien og er bl.a. foredragsholder med Italien som tema. Han har modtaget flere anerkendelser fra de Italiensk myndigheder, her kan bl.a. nævnes:

1995 – Tara d’Argento, en tak fra bystyret i Amalfi for hans indsats for turismen til Amalfi og omegn (det var Kim Ferrigno, der som den første i Danmark arrangerede rejser til Amalfi og omegn)

1999 – Premio Leonardo da Vinci. Udnævnt til Verdens dygtigste arrangør af rejser til Italien af de Italienske turistmyndigheder.

2019 – European Culture Award. Hædersbevisning for Kim Ferrigno’s mangeårige formidling af kultur og historie.

Program for turen

01/10 – Ankomst til Catania og transfer til Il Picciolo, Køreturen fra lufthavnen tager ca. 1 time, og ved ankomsten indkvarteres vi i resortets smukke værelser. Efter indkvarteringen vil der blive inviteret til et lille velkomstmøde, hvor rejselederen vil fortælle mere om hvad er sker i løbet af ugen. Aftenen afsluttes med dinner i hotellets restaurant.

02/10 – golf om formiddagen. Eftermiddagen kan bruges til afslapning og evt. kombineres med et besøg i resortets SPA afdeling. Inden dinneren inviterer rejselederen til en intro om Italien og Sicilien.

03/10 – golf om formiddagen – efter man har samlet kræfter efter dagens golfrunde, så inviterer rejselederen til en lille event om eftermiddagen, hvor han vil fortælle historien om Cosa Nostra, den Sicilianske mafia. Efter det spændende indlæg serveres der en god dinner på hotellet.

04/10 – golf om formiddagen – eftermiddagen til egne oplevelser og dagen afsluttes med dinner på hotellet.

05/10 – dagsudflugt til Taormina og omegn. Efter morgenmaden forlades resortet og der køres mod havet. Vi vil besøge den smukke by Taormina, der siden 1800 tallet har været en turistdestination og når man først har besøgt byen, er det ikke svært at forstå. Taormina er smukt og unikt placeret ca. 200m over havets overflade, og byens store attraktion er ruinerne af det antikke Romerske Teater, som er placeret med en fantastisk udsigt mod Vulkanen Etna, og nok den mest fotograferede attraktion i Taormina. Rejselederen vil tilbyde en generel rundtur, således at man hurtigt bliver dus med byen, og man vil derudover have lidt tid til egne oplevelser. Undervejs på køreturen vil der være fotostop, når vi passerer de mange smukke udsigtspunkter. Sidst på eftermiddagen forlades kysten igen, og vi arbejder os op ad vulkanen mod vores resort. Undervejs er der besøg på en vingård, hvor vi vil opleve og smage den gode vin der vokser på vulkanens skråninger. Til vinsmagningen serveres der en let dinner med lokale specialiteter som ost, salami, lokale pølser, olivenolie, brød m.m. Efter besøget på vingården køres der tilbage til vores resort.

06/10 – golf om formiddagen. Eftermiddagen er på egen hånd, og inden aftenens dinner inviterer rejselederen på endnu en vinsmagning. I forbindelse med vinsmagningen vil der blive fortalt mere om de Sicilianske vine og historierne bag vinene. Om aftenen vil der være god dinner i hotellets restaurant.

07/10 – golf om formiddagen. Eftermiddagen er på egen hånd og måske SPA området skal besøges om eftermiddagen? Om aftenen serveres der en dinner på resortet.

08/10 – hjemrejse. Efter morgenmaden er der lidt tid på egen hånd inden vi forlader resortet for at køre mod Catania Lufthavn.

Vi tager forbehold for rækkefølgen af aktiviteterne i programmet, samt tastefejl.

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
01-10-2023AalborgIl Picciolo Etna Resort & SPA
Marts tilbud (10 pladser til denne pris) - Udløber d. 31.03.2023 - (Rabatten er fratruket i den viste pris) - SPAR pr. voksen: 700,-
612.895,-Book
01-10-2023BillundIl Picciolo Etna Resort & SPA
Marts tilbud (10 pladser til denne pris) - Udløber d. 31.03.2023 - (Rabatten er fratruket i den viste pris) - SPAR pr. voksen: 700,-
512.895,-Book
01-10-2023KastrupIl Picciolo Etna Resort & SPA
Marts tilbud (10 pladser til denne pris) - Udløber d. 31.03.2023 - (Rabatten er fratruket i den viste pris) - SPAR pr. voksen: 700,-
Mere end 812.895,-Book

Hotel

Il Picciolo Etna Resort & SPA
Il Picciolo Etna Resort & SPA
Besøg Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa og få en fantastisk oplevelse. Resortets smukke beliggenhed blandt oliventræslunde på grænsen til Etnas national park, belønner dig med en storslået udsigt til...