Skip to main content

Links Lodge B&B - Clare (Vest Irland)

Tag på golfrejse på kanten af Irland, og lige ved det vilde Atlanterhav når du besøger Links Lodge B&B.

Links Lodge B&B er et hyggeligt lille hotel med kun 8 rummelige værelser med udsigt til enten grønne marker, golfbanen eller Atlanterhavet. Et perfekt tilbud til en hyggelig og intim golfferie til Irland. Tilbuddene er inklusive fly tur/retur fra Kastrup eller Billund, samt håndbagage, transport af golfbag og lejebil. Her kan det være en god ide, at bruge 4 nætter på Links Lodge B&B.

Et oplæg til en golfrejse kan indeholde 3 runder golf fordelt på Lahinch Old, Dromoland Castle og Doonbeg Links. Lahinch Old er en smuk 18-hullers bane med skønne havudsigter. Dromoland Castle er en imponerede parkland bane, der kombinerer bløde bakker, gamle træer og uventede vand hazarder, hvilket giver en krævende og spændende bane. Banen er designet af anerkendte Ron Kirby og JB Carr. Doonbeg Links er en skøn bane der følger Dr. Martin Hawtrees designfilosofi omkring ”minimal forstyrrelse”. Banens design resulterer i et frodigt landskab og super golfforhold. Hvert hul på banen har et særligt særpræg, og spillerne vil både føle sig belønnet og udfordret gennem runden. Her kan du opleve en usædvanlig kombination af fem par 3 og fem par 5.

Priser

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. håndbagage og golfbag
4 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad
3 runder golf fordelt på Lahinch Old, Dromoland Castle & Doonbeg Links
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 
 

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  Forespørg Forespørg 13.795 13.995 14.895 14.895 14.895 14.895 14.895 13.795 Forespørg Forespørg

 

Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning