Skip to main content

La Manga Club Las Lomas (Hotelklasse: 4 stjerner)

La Manga Club opfylder alle golfentusiaster drømme med et golfresort i sportens Mekka; byen Murcia i Spanien. Resortet tilbyder rigtig god indkvartering i Las Lomas, der er en hyggelig og charmerende bydel. Du får uden tvivl mange solskinstimer, da resortet ligger i en af Europas varmeste regioner og kun 45 minutter fra Alicante lufthavn. 

Golfbanerne
La Manga Golf leverer golf i særklasse! Det kan være svært at adskille North Course fra South Course, men når først du har spillet de to golfbaner, kan du tydeligt kende forskel. North Course er kortere end South, har smallere fairways og banens greens ligger i forskellige niveauer. South Course, der er designet af Robert Putmans tilbage i 1971, siges at være en af Europas mest udfordrende golfbaner. Siden hen er South Course blevet re-designet et par gange – senest tilbage i 2004. På West Course, der ligger 2 minutter fra hotellet i en shuttle, er der mere kuperet med kløfter og smalle fairways, men altid en fornøjelse at spille - særligt på en varm solskinsdag. Dem er der mange af i denne region, så I er sikret golfvejr hele året rundt hos La Manga.

Dejlige lejligheder
Der er mange indkvarteringsmuligheder på La Manga Club. Las Lomas er et hyggeligt område på resortet, der fungerer som sin egen lille bydel, hvor du også finder det store 2000 m2 spa. Du kan vælge at bo i townhouses eller lejligheder, hvor vi anbefaler lejlighederne, da de er moderne, nydelige og byder på en imponerende udsigt til Middelhavet over resortet. Der er 111 enheder i Las Lomas, så medmindre du rejser i højsæsonen, så er der stort set altid plads.
Resortet har mange forskellige restauranter at vælge i mellem – alt afhængig af, hvilket tid på året du vælger at besøge La Manga Club. Enestående Restaurant Amopola er et rigtig godt valg, hvor du kan fortsætte aftenen med at nyde underholdning i Pianobar med en velskænket drink til lidt tapas. Ved den store udendørs pool på hotellet, kan du nyde en god frokost, hvis du ikke vælger at blive hængende alt for længe i golfklubbens bar.

FILM
 

Se live fra golfbanen her
 

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning