Skip to main content

Nyd 7 dage på vores velkendte klassiker – Valle del Este

Er du en af dem, som allerede leder efter en golfrejse, så er dette et tilbud, som vi varmt kan anbefale til dejlige Valle del este Golf Resort.

Flybilletterne er LAVE i skrivende stund, så drag fordel af dette og tag ned i varmen. Du ankommer til Alicante, hvor du både kan flyve ud fra Billund og København.

Valle del Este Golf Resort er et super lækkert 4-stjernet resort, hvor du virkelig får noget for pengene. Her bor du i et af Europas med solsikre områder med hele 3000 solskinstimer om året. På resortets område finder du blandt andet en skøn golfbane, egen privat strandklub 20 min. fra resortet, et dejligt spaområde og meget mere. Så der er bestemt mange gode grunde til at gøre Valle del Este destinationen for sin næste golfferie.

Designer Jose Canales, har formået at skabe en golfbane, der allerede betragtes som en af de bedste nye baner i Europa. Blandt andet har banen været vært for den prestigefyldte turnering ”European Father & Son Tournament" hele tre år i træk. Når du ikke lige gør brug af resortets 18 hullers golfbane, kan blandet andet slappe af på den nærliggende strand (gratis transport er fastsat for gæster i løbet af juli og august) og nyde resortets Beach Club med egen restaurant og swimmingpool.
Resortet tilbyder adgang til SPA og fitnesscenter, som er blevet renoveret i 2018. Her er diverse 'tropical showers', sauna, tyrkisk bad og jacuzzi. Der er også en udendørs swimmingpool og en mindre indendørs pool.

Hvor er Valle del Este?
Valle del Este ligger 2 timer syd for Alicante og 5 min. fra Vera by, omkring 150 kilometer øst for Malaga.

Hvorfor Valle del Este?
Golfbanens gode standard, sammen med regionens stabile klima, gør det til en fryd at spille golf i Valle del Este året rundt, blandt andet derfor er det et populært golfresort. Golfbanen har et ry for at være svær, hvilket der er blevet ændret ved, da fairways er blevet gjort bredere og en del vegetation er blevet ryddet for at gøre det nemmere at spille for middel handicapperen. 

BEGRÆNSET PLADSER - "Først til Mølle"

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
28-02-2023KastrupValle del Este Golf ResortMere end 88.675,-Book
07-03-2023KastrupValle del Este Golf ResortMere end 88.675,-Book
09-03-2023KastrupValle del Este Golf Resort87.995,-Book
14-03-2023KastrupValle del Este Golf ResortMere end 88.995,-Book
16-03-2023KastrupValle del Este Golf Resort88.295,-Book

Hotel

Valle del Este Golf Resort
Valle del Este Golf Resort
Valle del Este Golf Resort er et super lækkert 4-stjernet resort, hvor du virkelig får noget for pengene. Her bor du i et af Europas med solsikre områder med hele 3000 solskinstimer om året. På resort...