Skip to main content

Spil top golf på 3 forskellige baner på Solkysten

Bo helt ud til vandet med to golfbaner i baghaven og flere andre golfbaner indenfor 15 minutters kørsel – Forkæl dig selv med et ophold på Hotel Guadalmina Spa & Golf Resort til din næste golfferie.

Afgange er både ud af  Billund, Aalborg og Kastrup. 

UHØRT PRIS, HVOR DU SPARER OP TIL KR. 1.500,- VED AT BOOKE INDEN D. 10. FEBRUAR 2020. 

Pris eksempel

Afrejse d. 20.02.2020 fra Kastrup
FØR PRIS kr. 9.495,-
KAMPAGNE PRIS KR. 7.995,-

Lidt om hotellet
Det dejlige 4-stjernede Hotel Beachfront ligger helt ud til middelhavet med en fantastisk sandstrand og golfbanen Guadalmina på sin ene side – hvem drømmer ikke om at sidde ved poolen med en kølig drink og nyde udsigten?

Golfbanerne
Guadalmina Golf Club var en af de første af sin slags i San Pedro tæt på Puerto Banus ved Marbella. Guadalmina regnes for en seaside bane, hvor du vil opleve, at vinden ofte er en vigtig faktor for spillet. Guadalmina North Course ligger mere inde i landet og er en klassisk parkbane samt den yngste af de to golfbaner. Inden for 5-15 minutters rækkevidde finder du mange andre fremragende golfbaner, som El Paraiso, Atalaya Golf Club (Old og New Course), Valle Romano Golf Club, Santa Clara Golf Marbella, der alle er værd at besøge.

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
1/4BillundHotel Guadalmina Spa & Golf ResortMere end 88.985,-Book
AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
10/4KastrupHotel Guadalmina Spa & Golf ResortMere end 89.175,-Book

Information

TILBUDDET SKAL BOOKES INDEN D. 15. FEBRUAR 2020 - AFREJSE TIL OG MED 15.06.2020

Hotel

Hotel Guadalmina Spa & Golf Resort
Hotel Guadalmina Spa & Golf Resort
Bo helt ud til vandet med to golfbaner i baghaven og flere andre golfbaner indenfor 15 minutters kørsel – Forkæl dig selv med et ophold på Hotel Guadalmina Spa & Golf Resort til din næste golfferie. G...