Skip to main content

Fortryllende Caribien! LAST MINUTE 14 dage på Casa de Campo i Den Dominikanske Republik

NYHED! Besøg fortryllende Caribien på den mest fantastiske golfrejse med dette super kampagne tilbud - SPAR KR. 8.500,- PR. PERSON.

Tag på golfrejse til Den Dominikanske Republik og besøg det udsøgte golfresort Casa de Campo - en af de mest eksklusive destinationer i Caribien. På resortet finder du både hotel og smukke villaer. Desuden kan du opleve hele 3 mesterskabs golfbaner, inklusiv Pete Dye's mesterstykke Teeth of the Dog, hvilket er vurderet til at være Caribiens bedste golfbane, og nr. 39 på verdensplan. 

Bo lige ved nogle af de bedste golfbaner i Den Dominikanske Republik, og tæt ved flotte strande. Med i prisen får du blandt andet et vidunderligt All inclusive ophold med op til 5 restauranter, egen buggy under hele opholdet, 10 runder golf og naturligvis masser af luksus.

På Casa de Campo finder du også et stort udvalg af gourmet spisemuligheder, fantastiske barer, tennisfaciliteter, polofaciliteter og meget mere. 

Udover gode spise muligheder og masser af spændende faciliteter, så har man på Casa de Campo også egen buggy til rådighed under hele opholdet. Grunden til dette er at selve resortet råder over et stort areal med stor beach club, marina og egen bygget middelalderby Altos de Chavon. 

Book kampagnetilbuddet direkte her på siden, eller kontakt vores golfrejsespecialister i åbningstiden på 43 228 100, eller på mail info@caddiegolf.dk.

ER DU STADIG I TVIVL? sÅ LÆN DIG TILBAGE OG NYD DISSE VIDEOER HERUNDER
 


Kort

Hotel

Casa de Campo Resort & Villas
Casa de Campo Resort & Villas
Tag på golfrejse til Den Dominikanske Republik og besøg det udsøgte golfresort Casa de Campo - en af de mest eksklusive destinationer i Caribien. På resortet finder du både hotel og smukke villaer. De...