Skip to main content

Junior golfrejser

Drømmer du som juniorer om at komme på golfrejse?
Vi modtager mange henvendelser fra forældre og unge spillere, som spørger os om vi ikke laver golfrejser til juniorer – Svaret er Jo, selvfølgelig gør vi det!
Så går du med en tanke om, at tage med din datter, søn eller barnebarn, med ud og rejse og spille golf. Så kan vi hjælpe dig. 
Der findes rigtig mange velegnede golfresorts, som vi varmt kan anbefale til en junior golfrejse.

Hvad er de bedste golfdestinationer til en golfrejse med juniorer?

Tyskland - Her kører gruppen typisk selv og opholdene varierer mellem 2-4 nætter, hvor morgenmad og middage er inkluderet. Nogle oplagte resorts, som vi kan anbefale er:

Schloss Lüdersburg
Gut Apeldör
Alle resorts ligger i alt fra 30 min - 1½ time kørsel fra de danske grænser.

Spanien og Portugal - Her flyver man til hhv. Malaga, Alicante eller Lissabon
Vi har et hav af muligheder på disse destinationer og igen oplever vi et behov, hvor juniorerne har brug for hyggelige aftenstunder, i gåaftstand til golfbanen og træningsfaciliteter. De fleste vælger at bo på et golfresort. Vores erfaring viser os, at bo på et resort ofte giver mere ro, tid til fokus på golfen og det sociale samvær. Derfor kan vi anbefale mange resorts, men herunder finder du dem vi synes er mest velegnede:

Playa Granada Beach og Golf Resort 
Mar Menor Golf Resort
Lauro Golf Resort
Marriott La Sella Golf Resort
Valle del Este Golf Resort
Emporda Golf Resort
La Costa Golf Resort
Montado Golf Resort
Aroeira Golf Resort
Praia del Rey Golf Resort - lejligheder

Hvad inkluderer en golfrejse til juniorer?
Vi laver golfrejser til juniorer som inkluderer mellem 2-7 nætter og 3-6 runder – ofte ubegrænset golf. Turen med juniorerne er ofte i lejligheder uden pension, eller med morgenmad og et par enkelte middage. 

Hvordan gør man, hvis man gerne vil høre nærmere og evt. arrangere en rejse?
Hvis du sidder med en skjult turleder i kroppen, så kommer vi gerne ud til jer i ungdomsafdelingen og snakker med jer om den næste tur og finder ud af hvad der passer bedst for jer. 

Såfremt at man allerede kender alle sine kriterier for en god juniortur, kan der enten forespørges på tilbud her på siden, eller du kan kontakte Kristian eller Jesper herunder:

Kristian Gottlieb Munck
Mail: kgm@caddiegolf.dk

Jesper Black Jensen
Mail: jb@caddiegolf.dk