Skip to main content

Jardines Apartments Costa del Sol

Jardines kan opsummeres i få ord; Unik beliggenhed og en idyllisk fælles have med pool og bar. Hvis man gerne vil bo tæt på havet og have tæt adgang til mange golfbaner og kunne gå til restauranter er dette kompleks det oplagte valg.

Jardines ligger i Elviria, mindre end 10 km fra Marbella. Det er et hyggeligt område – men kan måske ikke kalde det byområde, men der er et område med mange restauranter, supermarked, apotek m.m inden for gåafstand af lejlighederne. Kun et par hundrede meter fra lejlighederne er Middelhavet og Costa del Sols måske mest berømte Beach bar; Nikki Beach samt flere andre lækre strand barer og restauranter.

Bebyggelsen er bygget i typisk spansk stil op til tredje etage. Bygningerne ligger nærmest i en rundkreds hvor midtpunktet er poolen og baren som er åbent det meste af året. Fællesområderne er prydet af hyggelige små vandløb og fontæner og smukt plantet til.
Selvom det er private lejligheder er der en samlet administration som også har kontor i bebyggelsen og de kan være behjælpelige hvis der skulle opstå spørgsmål under ens ophold. Da det er privatejede lejligheder varierer de meget i stil og indretning men man får mulighed for at komme tættere på en spansk hverdag med naboer og genboer som måske bor i bebyggelsen på fuld tid og som følge deraf lever et normalt liv med børn, arbejde og interesse for deres bolig og det fællesskab de er en del af og som midlertidigt bliver jeres. Der må derfor også påregnes, at der at denne årsag, til tider kan pågå mindre renoveringsopgaver i de omkringliggende lejligheder.

Lejlighederne:
I Jardines finder der lejligheder med både 1, 2 og 3 soveværelser. Fælles for dem alle er dog, at de er veludstyret. Uanset hvilket type man vælger, er der vaskemaskine, opvaskemaskine, kaffemaskine m.m og generelt et godt udstyret køkken.
Da lejlighederne er privat ejede er der stor forskel i stilen og indretningen, men der er visse minimumskrav som skal opfyldes, hvilket garantere en vis standard. Alle lejligheder er dog meget lyse og har en fornuft størrelse altan. Som udgangspunkt er lejligheden nord eller østvendt, men mod et tillæg kan man sikre sig en vestvendt lejlighed.
Lejlighederne er dekoreret og indrettet forskelligt, men fælles for dem alle er, at de er lyse og rummelige. Man må ikke medbringe hund i disse lejligheder, men overnattende gæster er gratis – de skal blot registreres i receptionen.
Der er high speed internet i alle lejlighederne.
Er der nogle ting, som er vigtige for jer, så oplys det ved booking, så vi kan tage hensyn til det. Det kunne være størrelse på sengene (minimum mål på dobbeltsengene er 150 x 190, men de fleste er større) eller om det er et Smart TV som er i lejligheden.

Der er som udgangspunkt kun inkluderret slutrengøring. Skulle man ønske rengøring/skift af linned/håndklæder undervejs, kan det arrangeres enten på stedet eller man kan tilkøbe det ved booking.

Garanti for vestvendt lejlighed? Læs mere her
Ønsker man at sikre sig en vestvendt lejlighed kan dette gøres mod et tillæg på 1.000,- dk pr. person for et 4 ugers ophold. Dog skal vi lige have det bekræftet fra leverandøren. Når lejligheden er booket, kan vi sige specifikt, hvilken lejlighed I har fået og sende jer billeder af den.

Golf:
Der er flere muligheder for golf men de mest oplagte og populære, er La Cala og kombinationen med Cabopino og El Chaparral. La Cala er et fantastisk anlæg med ikke mindre end 3 baner. De er alle kuperede men buggy er inkluderet i pakken. Her kan man fx få en pakke med 14 runder med frit valg på de tre baner og uden restriktioner. 

Vælger man Cabopino & El Chaparral kan man fx få en pakke med 16 runder som skal fordeles på de to baner. Alle tee tider kan bookes på forhånd og på Cabopino er der restriktioner, således at man kun kan booke tider mellem kl. 08.00-09.00 og på El Chaparral kan man booke mellem kl. 07.50-09.30 eller efter kl. 13.00.

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning