Skip to main content

Il Picciolo Etna Resort & SPA (Hotelklasse: 4 stjerner)

Besøg Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa og få en fantastisk oplevelse. Resortets smukke beliggenhed blandt oliventræslunde på grænsen til Etnas national park, belønner dig med en storslået udsigt til vulkanen Etna. Her finder du også en charmerende 18-hullers golfbane.

Golfbanen

Il Picciolo Golf Course er en naturskøn golfbane med udsøgt beliggenhed i den frodige nordøstlige ende af Etna National Park. Fra stort set alle huller kan man se vulkanen Etna - Siciliens varemærke. Il Picciolo Golf Course er den første bane på Sicilien, og er en populær golfbane med et godt layout med mange doglegs og bunkers i et kuperet terræn, hvilket gør den sjov at spille. Il Picciolo Golf Course har gode træningsfaciliteter, hvor du blandt andet kan finde en drivingrange, indspilsgreen samt putinggreen. Her har du dermed de optimale muligheder for at varme godt op til din runde.

Golfbanen har desuden fået opdateringer der inkluderer nye EZGO buggies med litiumbatterier, nye golfsæt til leje, nye elektriske trolleys, nyt greenkeeping udstyr, mere greenkeeping personale, nye skilte for hvert af hullerne og kort over banen samt beskæring af og oprydning i de grønne områder for give banen et mere friskt look.

Med det nye look er banens udsmykning, som bl.a. består af de karakteristiske stenmure og stensætninger af lavasten, blevet mere synlig og bemærkelsesværdig, som det oprindeligt var tiltænkt for banens design.

Klubhuset er også blevet opdateret i 2022 med ny reception, nye omklædningsrum, en ny pro golf-shop og et lækkert nyt bar-område med terrasse. Derudover er der kommet en ny golf-simulator.

Hotellet

Il Picciolo Etna Golf Resort er bygget i en blanding af lokal stil og moderne interiør, hvilket danner rammen for en eksklusiv og afslappende atmosfære. Det venlige personale giver den bedste service under hele dit ophold. 

Hotellet har 98 værelser, alle med nyligt installerede fladskærms-tv, en restaurant, en vinbar, en barlounge, en udendørs swimmingpool og et spaområde. Alle værelserne er store og rummelige. Der er mulighed for at opgradere med udsigt til vinmarker, frugtplantager og skov, dette skal dog inkluderes på rejsen ved booking. Derudover er Dormy House gæsteværelserne også nyindrettede.

Golf er ikke den eneste sportsaktivitet, som kan nydes her, der er blandt andet også mulighed på at prøve fitness, mountain-biking, rafting, trekking eller ridning.

Priser

En pakke på Il Piccolo Etna Golf Resort kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i dobbeltværelse inkl. halvpension
5 runder golf på Il Piccolo Etna Golf Club
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring

Periode 2022/2023     MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV  
Pris pr. person fra      9.995 9.995 9.995 9.995 10.995 9.595 9.995 9.995 8.995  


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedRejsemålLedige pladserPris fra
01-10-2023AalborgGOLF, VIN, GOD MAD & SPÆNDENDE OPLEVELSER113.595,-Book
01-10-2023BillundGOLF, VIN, GOD MAD & SPÆNDENDE OPLEVELSER313.595,-Book
01-10-2023KastrupGOLF, VIN, GOD MAD & SPÆNDENDE OPLEVELSER613.595,-Book
18-10-2023KastrupGOLF, VIN, GOD MAD & SPÆNDENDE OPLEVELSERMere end 813.995,-Book

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning