Skip to main content

Il Picciolo Etna Resort & SPA (Hotelklasse: 4 stjerner)

Besøg Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa og få en fantastisk oplevelse. Resortets smukke beliggenhed blandt oliventræslunde på grænsen til Etnas national park, belønner dig med en storslået udsigt til vulkanen Etna. Her finder du også en charmerende 18-hullers golfbane.

Golfbanen
Il Picciolo Golf Course er en naturskøn golfbane med udsøgt beliggenhed i den frodige nordøstlige ende af Etna National Park. Fra stort set alle huller, kan man se vulkanen Etna - Siciliens varemærke. Il Picciolo Golf Course er den første bane på Sicilien, og er en populær golfbane med et godt layout med mange doglegs og bunkers i et kuperet terræn, hvilket gør den sjov at spille. Il Picciolo Golf Course har gode træningsfaciliteter, hvor du blandt andet kan finde en drivingrange, indspilsgreen samt putinggreen. Her har du dermed de optimale muligheder for at varme godt op til din runde. 

Hotellet
Hotellet er bygget i en blanding af lokal stil og moderne interiør, hvilket danner rammen for en eksklusiv og afslappende atmosfære. Det venlige personale giver den bedste service under hele dit ophold.
Il Picciolo Etna Golf Resort har 98 værelser, en restaurant, en vinbar, en barlounge, en udendørs swimmingpool og et spaområde. Alle værelserne har en smuk udsigt til vinmarker, frugtplantager og skov.
Golf er ikke den eneste sporstaktivitet, som kan nydes her, der er blandt andet også mulighed på at prøve tennis, fitness, mountain-biking, rafting, trekking eller ridning.

Priser

En pakke på Il Piccolo Etna Golf Resort kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i dobbeltværelse inkl. halvpension
5 runder golf på Il Piccolo Etna Golf Club
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring

Periode 2021/2022     MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV  
Pris pr. person fra      8.995 8.995 8.995 8.995 9.995 8.595 8.995 8.995 7.995  


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 43 228 100
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning