Skip to main content

Hyatt Place Taghazout Bay (Hotelklasse: 4+ stjerner)

Hyatt Place Taghazout Bay er en sand perle når det kommer til golfresorts. Her får du verdensklasses golf, de mest fantastiske udsigter og et moderne Hyatt Place Hotel.

Golfbane
Kun få minutters gang fra hotellet ligger den 18-hullers Tazegzout Golf Club. Her har Kyle Philips designet en lang række spektakulære golfhuller, der snor sig mellem smukke argantræer, langs vidunderlige udsigter til Atlanterhavet. Runden afsluttes med spil over to dybe klippekløfter, og endeligt på hul 18, spiller du op mod klubhuset, som har en uforglemmelige udsigt. Et imponerede mesterværk, som du formentlig aldrig vil glemme.

Hotel
Hyatt Place Hotel har 4+ stjerner, og er et meget imponerende og lækkert hotel. Ved hotellet finder du udendørs pool, spa og wellness område, og hver morgen serveres en fantastisk morgenmadsbuffet med showcooking. Gastronomien er helt i top og du vil bestemt ikke blive skuffet over nogle af måltiderne på dette resort. Hotellet ligger nord for Agadir, cirka 45 minutters transfer fra lufthavnen. Fra hotellet afgår gratis shuttle ind til Agadir by, som er en oplevelse værd.

FILM
 

Priser

En pakke på Hyatt Place Taghazout Bay kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad
4 runder golf fordelt på Taghazout 
All transfers

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  10.995 9.995 9.995 9.995 9.995 9.995 10.995 10.995 10.995 9.995 9.995 9.995


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning