Skip to main content

Hvorfor vælge Caddie Golfrejser?

Vi giver dig uforglemmelige golfoplevelser

Vi bestræber os på at gøre individuelle- og grupperejser unikke. Gennem vores rejser ønsker vi at skabe glæde, samvær og kulturoplevelser i kombination med golfrejser. Lad os sætte ord på:

På vores Golfskole i Portugal samarbejder vi f.eks. med en partner, der løbende lytter til den feedback vi får fra vores kunder. Det lyder måske som klassisk salgssnak, men her er der tale om en lokal partner, der udviser social ansvarlighed ved at ansatte lokale og som hele tiden har en åben og ærlig kommunikation med os. Denne tætte forbindelse mellem os og feriestedet hjælper til at give vores kunder en helt særlig oplevelse.Hvad gør vi anderledes?

I Caddie Golfrejser gør vi en dyd ud af at rådgive dig. Vores medarbejdere rejser meget, og netop derfor er de i stand til at give dig den kvalificerede rådning du fortjener når du skal finde din næste golfrejse. Vi fokusere altid på god kommunikation med vores kunder, så vi på bedste vis kan sammensætte en ferie efter dine personlige ønsker og behov.  

Vi har et stort udvalg af golfbaner som alle er særligt udvalgte, blandt andet på grund af deres forankring i lokalsamfundet. Hertil bruger vi ofte mindre hoteller, der har en mere hyggelig og intim atmosfære. Vi ligger vægt på, at vores samarbejdspartnere tager ansvar for sine ansatte og omgivelserne, da vi ved, at det er med til at skabe en tryg og rar rejseoplevelse for jer. Og har vores samarbejdspartnere en holdning til hvordan de påvirker miljøet, bliver vi ekstra begejstrede.

Lige siden vi startede har vi haft særligt fokus på at opbygge vores portefølje af hoteller og golfbaner med fokus på at social ansvarlighed kan være en del af golfoplevelsen. Vores oplevelse er også, at socialt ansvarlige produkter ofte giver en bedre ferie.

 

Drejer det sig kun om socialt ansvar i de lokale områder?
Nej, vi prioriterer de bedste oplevelser for dig som golfer. Vi er realistiske, og ved at tanken om socialt ansvarlige rejser er forholdsvist nyt. Lykkeligt, er det et koncept der spreder sig hurtigt, og vi oplever at det er et reelt ønske fra flere og flere kunder og goflere.Hos Caddie Golfrejser får du:


•             En skræddersyet golfrejse med god service og ærlig rådgivning.

•             En rejse ud over det sædvanlige, men til en rimelig pris.

•             Et rejsebureau med fokus på dine ønsker. Vi finder de produkter der kan skabe dit næste golfeventyr.

•             Forhåbentlig følelsen af, at golfrejsen fra Caddie Golfrejser, er et af årets højdepunkter.

•             Et rejsebureau der tror på, at rejser med et socialt ansvar og ærlig rådgivning giver den bedste golfferie.


Få et rejseforslag – helt uforpligtende
Vi inddrager al vores viden, vores netværk og tid til at gøre din rejse til noget særligt.
Send en forespørgelse eller giv os et kald på 7015 4848, så hjælper vi dig med at sammensætte den golfferie du drømmer om.