Skip to main content

Hotel La Finca Golf & Spa Resort (Hotelklasse: 5 stjerner)

Det 5-stjernede Hotel La Finca Golf Resort byder på et hotel i flot, nordisk design i Algorfa med tre gode mesterskabsbaner i pakken, så I rigtig kan spille en masse golf. Her er en utrolig skøn natur med rum til afslapning, og samtidig får I gode golfbaner med et højt niveau i vente.

Golfbanerne
De tre golfbaner La Finca Golf, Villamartin og Las Ramblas hører under Golf de Quara, som er selskabet bag disse skønne og vidt forskellige golfbaner. La Finca Golf ligger ved det 5-stjernede hotel med samme navn og har kun få minutters gang til klubhuset, hvis store terrasse er det perfekte sted at mødes, hvor I kan nyde udsigten og se golfbanen an, inden I går runden. 

La Finca Golf byder på en 18-hullers golfbane med et par på 72 slag med brede og tilgivende fairways, som er meget driver-venligt – simpelthen en sand fornøjelse at spille! La Finca golf arbejder løbende med deres Golf Academy, som er blevet udvidet år efter år. Det fungerer rigtig fint for PGA-Pro'er, som ønsker at afholde golfskoler under varme himmelstrøg.

Villamartin ligger placeret i den nederste del af dalen, hvilket betyder, at den ikke er specielt kuperet. Tilgengæld ligger den i en smuk skov, hvor de naturlige niveauforskelle bringer vand hazzarderne i spil og samtidig er med til at bidrage til en fantastisk golf- og naturoplevelse.

Las Ramblas er lidt af en “mickey-mouse-bane”, som er anlagt ind de naturlige raviner blot 10 minutter fra Torrevieja. Det er ikke en golfbane, hvor driveren vil se dagens sollys meget – men derimod en teknisk golfbane, hvor det korte spil bliver sat på en prøve.

Hotel
Det 5-stjernede golfresort ligger på golfbanen La Finca blot 15 km fra Torrevieja, som er en hyggelig og livlig kystby, så hvis du vil bo direkte på golfbanen, er dette hotel perfekt! Hotellet har et skønt minimalistisk og moderne udtryk og byder på et lækkert ophold med et par gode restauranter og en fantastisk spa-afdeling. Alle værelser er veludstyret med separat badekar og bruseniche, aircondition og gratis Wi-Fi. Hotellet har en stor udendørs pool med poolbar. Her er hele 118 værelser med balkoner eller terrasser til skønne udsigter. Der er kun ca. 20 minutters kørsel til strandene i Guardamar, del Segura og Torrevieja samt nem adgang til motorvej AP-7.

FILM - La Finca Golf


FILM - Hotel La Finca
 

Priser

En pakke på La Finca kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
4 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad 
3 runder golf frit valg på La Finca, Las Ramblas & Villa Martin  
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  7.795 7.995 8.895 8.495 8.495 8.995 9.995 9.495 8.495 8.495 7.995 7.995

 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad 
5 runder golf, frit valg på La Finca, Las Ramblas & Villa Martin  
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  9.995 9.995 10.995 10.495 10.495 10.995 11.995 11.495 10.495 10.495 9.995 9.995

 

Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning