Skip to main content

Hotel Guadalmina Spa & Golf Resort (Hotelklasse: 4 stjerner)

Bo helt ud til vandet med to golfbaner i baghaven og flere andre golfbaner indenfor 15 minutters kørsel – Forkæl dig selv med et ophold på Hotel Guadalmina Spa & Golf Resort til din næste golfferie.

Golfbanerne
Guadalmina Golf Club var en af de første af sin slags i San Pedro tæt på Puerto Banus ved Marbella. Guadalmina regnes for en seaside bane, hvor du vil opleve, at vinden ofte er en vigtig faktor for spillet. Guadalmina North Course ligger mere inde i landet og er en klassisk parkbane samt den yngste af de to golfbaner. Inden for 5-15 minutters rækkevidde finder du mange andre fremragende golfbaner, som El Paraiso, Atalaya Golf Club (Old og New Course), Valle Romano Golf Club, Santa Clara Golf Marbella, der alle er værd at besøge.

Hotel
Det dejlige 4-stjernede Hotel Beachfront ligger helt ud til middelhavet med en fantastisk sandstrand og golfbanen Guadalmina på sin ene side – hvem drømmer ikke om at sidde ved poolen med en kølig drink og nyde udsigten?

På Guadalmina er det muligt at forene både det meditative i at spille en runde golf i de rolige omgivelser med restaurant- og barbesøg efter en shoppingtur i det pulserende Puerto Banus. Spa-faciliteterne på hotellet er rigtig fine og en god måde at forkæle kroppen efter dagens runde golf eller en lang shoppingtur. Hotellet er på 178 værelser, hvor alle værelser har balkon eller terrasse.
 

Priser

En pakke på Guadalmina kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
4 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad
3 runder golf fordelt på Guadalmina Syd og Nord samt Rio Real.  
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  Forespørg Forespørg Forespørg 8.995 8.595 6.995 9.495 10.495 8.995 Forespørg Forespørg Forespørg

Tilkøb halvpension for kun 750 dk for 4 dage!

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad
5 runder golf fordelt på Guadalmina Syd og Nord, Valle Romano mm.  
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  Forespørg Forespørg Forespørg 10.995 10.495 9.995 11.495 12.495 10.995 Forespørg Forespørg Forespørg

Tilkøb halvpension for kun 1.300 dk for 7 dage!

Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning