Skip to main content

Almerimar Nytårs Open 2020

Efter et Corona år, så er det vist tid til en fest og hvorfor ikke tage til Spanien henover nytåret for at fejre det, hvor god golf, masser af social hygge er i centrum. Der vil være live musik til galla middagen på selveste nytårs aften og under hele opholdet har du fri drikkevarer fra middagen og indtil sent ud på aftenen.
Vi har de sidste fire år (2016, 2017, 2018 & 2019) arrangeret denne nytårstur til Costa del Sol og dette med stor succes. Derfor gentager vi i år succesen!

Turen går til det 5* Hotel Golf Almerimar. Hotellet ligger på golfbanen af samme navn, som er designet af Gary Player. Værelserne er alle indrettet til golfere og er rummelige med en minimum størrelse på 55 m2 med kingsize senge eller med 2 enkelte queen size senge. Der er desuden gratis wifi, 42” LCD fladskærm med canal+, minibar og safebox.

Almerimar Golf er en af de bedste golfbaner, som ligger i regionen Andalusien i det sydlige Spanien. Golfbanen er bygget i 1976 og designet af Rob Kirby og Gary Player og har 27 huller. Banen er en fantastisk bane med "garanti" for en god score på trods af de strategisk placerede bunkers kombineret med vandhassarder, palmer, store brede fairways inden du når de store greens. Tilmed har landskabet en stor skønhed.

Praktisk information

Flytider
Flytiderne fra København:
27. december 2019 / København - Malaga kl. 08:10 - 11:50
03. januar 2020 / Malaga - København kl. 12:35 - 16:20
Flytiderne er med forbehold for ændringer

Rejseforsikring
Da den offentlige sygesikring ikke længere dækker omkostninger til hjemrejse samt lægebehandling i visse lande, er det en forudsætning for deltagelse i rejsen, at du har tegnet en rejseforsikring, der dækker såvel omkostninger ved behandling af sygdom som hjemtransport. Endvidere anbefaler vi, at forsikringen indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Deltagerantal
Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 16 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Booking/tilmelding
Grundet Corona, så har vi valgt at udskyde depositumsbetalingen til det tillades at rejse til landet/regionen. Dog vil tilmeldingen være bindende og vi fremsender en bekræftelse på din deltagelse.

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
27/12KastrupHotel Golf AlmerimarMere end 812.695,-Book

Hotel

Hotel Golf Almerimar
Hotel Golf Almerimar
Europas mest vejrsikre golfdestination mikset sammen med et serviceniveau, der sjældet er set så højt, skaber den fantastiske cocktail: Golfresortet Almerimar. Vi har aldrig oplevet en større tilfreds...