Skip to main content

UDSOLGT - Almerimar Nytårs Open 2019

I år er nytårsturen med SAS plus hvilket betyder at der er lounge adgang samt fast track i security i Københavns lufthavn.

Vi har de sidste tre år arrangeret en nytårsturen til Costa del Sol og dette med stor succes. Derfor gentager vi i år succesen! Turen går til det 5* Hotel Golf Almerimar. Hotellet ligger på golfbanen af samme navn som er designet af Gary Player. Værelserne er alle indrettet til golfere og er rummelige med en minimum størrelse på 55 m2 med kingsize senge eller med 2 enkelte queen size senge. Der er desuden gratis wifi, 42” LCD fladskærm med canal+, minibar og safebox. Almerimar Golf Master banen er en af de bedste golfbaner som ligger i regionen Andalusien i det sydlige Spanien. Golfbanen er bygget i 1976 og designet af Rob Kirby og Gary Player og har 27 huller. Banen er rigtig godt udtænkt med store udfordringer kombineret med vandhassarder, palmer, store brede fairways og store greens og tilmed i et landskab som har stor skønhed.

Praktisk information

Flytider
Flytiderne fra København:
27. december 2019 / København - Malaga kl. 07:00 - 10:40
03. januar 2020 / Malaga - København kl. 11:30 - 15:15
Flytiderne er med forbehold for ændringer

Rejseforsikring
Da den offentlige sygesikring ikke længere dækker omkostninger til hjemrejse samt lægebehandling i visse lande, er det en forudsætning for deltagelse i rejsen, at du har tegnet en rejseforsikring, der dækker såvel omkostninger ved behandling af sygdom som hjemtransport. Endvidere anbefaler vi, at forsikringen indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Deltagerantal
Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 16 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Hotel

Hotel Golf Almerimar
Hotel Golf Almerimar
Europas mest vejrsikre golfdestination mikset sammen med et serviceniveau, der sjældet er set så højt, skaber den fantastiske cocktail: Golfresortet Almerimar. Vi har aldrig oplevet en større tilfreds...