Skip to main content

Hotel Alicante Golf - En gammel kending i storbyen

Hotel Alicante Golf er en skøn oase midt i det travle Alicante med en befolkning på 330,000. Her kan du slappe af og nyde både golf og gourmet med kort afstand til alt. Hotellet byder på egen restaurant og bar for dem, der ikke vil ud og prøve de mange gode restauranter i Alicante, heraf flere med Michelin stjerne. 

Du bor på et skønt 4 stjernet hotel tæt på Alicante centrum og blot 10 min. gang fra stranden. Du ankommer med en privat transfer fra Alicante lufthavn til Hotel Alicante Golf. Golfbanen, driving range og klubhus ligger ved hotellet, så det er meget komfortabelt at bo og spille golf her. 
Ønsker du en tur indtil centrum af Alicante, så er der en sporvogn i kort gåafstand (2-5 min) fra hotellet, hvor det vil tage dig 10 minutter at kommer ind til den berømte marina i Alicante, hvor Volvo Ocean Race har base og hvert år er start for racet. På marinaen og i centrum er der et meget stort udbud af gode restauranter for enhver smag.

Hotellet har 156 værelser med balkon/terrasse og lige udenfor døren finder du golfbanen, Alicante Golf. Her er der 18 spændende og udfordrende huller i vente, så en buggy er ikke af vejen at have med på denne bane, hvilket vi har inkluderet i dette suveræne tilbud. Du skal vælge denne pakke, hvis du gerne vil bo centralt, spise godt på de mange gode restauranter i Alicante området og spille rigtig fornuftig golf.

Golfbanen
Alicante golf er en skøn park bane i byen. Banen byder på 6x par 3 huller, 6x par 4 huller og 6x par 5 huller, man spiller dog aldrig to ens huller i træk. Banen byder også på stor driving range samt indspils område og putte green så der er god mulighed for at varme op. Der er et stort rumligt klubhus med restaurant og bar ud over proshop og omklædningsrum. 

 

Kort

Hotel

Hotel Alicante Golf
Hotel Alicante Golf
Hotel Alicante Golf er et 4 stjernet hotel tæt på Alicante centrum og blot 10 min. gang fra stranden. Hotellet har 156 værelser med balkon/terrasse og lige udenfor døren finder du golfbanen, Alicante...