Skip to main content

Heritage Awali Resort - All inclusive på HØJT niveau!

 

Heritage Resort er bare et resort, som tilbyder et virkelig godt produkt - som er meget populært blot os danske golfere. Vi har fået lavet et lækkert tilbud til dig, hvis du gerne vil afsted i den mørke tid. For hvem kunne ikke tænke sig at spille på European tour banen Heritage Golf Club. Golfbanen er for nu 8. gang i træk kåret som den bedste golfbane i det Indiske Ocean.

Yderligere rabat - for gamle gæster!
Har du tidligere rejst og boet på Heritage Resorts - Heritage Awali, så kan vi give yderligere op til kr. 1.700,- i rabat pr. person!!! (Vil blive fratrukket på din endelige bekræftelse)

Hotellet
Heritage Awali Golf & Spa er det ene af de to skønne hoteller på Heritage Resorts, og her venter luksus og fantastiske oplevelser. Hotellet bliver løbende renoveret, hvilket gør at faciliteterne og de 160 værelser, hele tiden fremstår yderst luksuriøse og moderne. Heritage Awali Golf & Spa er nabo til et smukt naturreservat, hvor der er rig mulighed for at nyde udsigten til grønne bjerge og det smukke azurblå hav. Heritage Awali Golf & Spa har alt, hvad du behøver til et fantastisk golfophold, og de lækre faciliteter indebærer bl.a. 12 restauranter og barer, spa- og wellnessafdeling, 3 swimming pools, børneklub og meget mere. 

Golfbanen
The European Tour vender år efter år tilbage på Heritage Golf Club, hvis design af Peter Matkovitch, har formået at modtage flere priser end nogen anden golfbane på øen. Ingen havde forventet, at den tidligere sukkerrørsplantage ville blive forvandlet til en verdensklasse golfbane, som er til stor fornøjelse for golfere på alle niveauer. Golfbanen på Heritage Golf Club, der strækker sig på over 100 hektar, kombinerer udfordrende banedesign med betagende udsigter til smukke bjerge og havet. 

Film af hotellet - se videoen her

 

Film af golfbanen - se videoen ved at klikke på billedet 

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
03-04-2023KastrupHeritage Awali Golf & Spa ResortMere end 829.766,-Book

Hotel

Heritage Awali Golf & Spa Resort
Heritage Awali Golf & Spa Resort
Med en golfferie på Heritage Awali Golf & Spa Resort på Mauritius er du sikret golf i absolut særklasse, flotte udsigter til Det Indiske Ocean, luksuriøse faciliteter og et all inclusive koncept, hvor...