Skip to main content

Heritage Awali Golf & Spa Resort (Hotelklasse: 5 stjerner)

Med en golfferie på Heritage Awali Golf & Spa resort på Mauritius, er du sikret golf  i absolut særklasse, flotte udsigter til Det Indiske Ocean og et all inclusive koncept hvor du virkelig får noget for pengene.

Golfbanen
The European Tour vender år efter år tilbage på Heritage Golf Club, hvis design af Peter Matkovitch, har formået at modtage flere priser end nogen anden golfbane på øen. Ingen havde forventet at den tidligere sukkerrørsplantage ville blive forvandlet til en verdensklasse golfbane, som er til stor fornøjelse for golfere på alle niveauer.
Heritage Golf Club byder på særdeles gode faciliteter. Deres golf academy har en 1000 m2 putting green, flere chipping og pitching områder, en driving range der kan benyttes fra begge ender samt en 9 hullers kort bane til træning af dit indspil. Championship banen er en par 72 og ligger bagved hotellet, blot få minutter i buggyshuttle. Bemærk, at all inclusive også er gældende på golfbanen.

Hotellet
Heritage Awali Golf & Spa er det ene af de to skønne hoteller på resortet. Hotellet bliver løbende renoveret, hvilket gør at faciliteterne og de 160 værelser hele tiden fremstår yderst luksuriøst og moderne. Alle værelser har aircondition, loftvifte, fladskærms-tv med masser af kanaler, gratis Wi-Fi, værdiboks, minibar, lækkert badeværelse og balkon/terrasse.
I 2017 gennemgik områdets strand en større kystopretning for at sikre en optimal tropisk strand, samt koralrevets trivsel.
Heritage Resorts har stort fokus på bæredygtighed, hvorfor brug af gødning på golfbanen er 100% organisk og ukrudt bliver bekæmpet med ubehandlede salte. Hotellet har blandt andet også LED belysning og solceller for at minimere strømforbruget.
Heritage Awali Golf & Spa har flere restauranter og barer med forskellige teamer. Faciliteterne er mange, og du kan blandt andet finde tennisbaner, et stort spaområde med swimingpool og fitnesscenter. 

FILM, hotellet - se videoen ved at klikke på billedet (åbner i et nyt vindue)

FILM, golfbanen - se videoen ved at klikke på billedet (åbner i et nyt vindue)

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning