Skip to main content

Heritage Awali Golf & Spa Resort (Hotelklasse: 5 stjerner)

Med en golfferie på Heritage Awali Golf & Spa Resort på Mauritius er du sikret golf  i absolut særklasse, flotte udsigter til Det Indiske Ocean, luksuriøse faciliteter og et all inclusive koncept, hvor du virkelig får noget for pengene.

Golfbanen
The European Tour vender år efter år tilbage på Heritage Golf Club, hvis design af Peter Matkovitch, har formået at modtage flere priser end nogen anden golfbane på øen. Ingen havde forventet, at den tidligere sukkerrørsplantage ville blive forvandlet til en verdensklasse golfbane, som er til stor fornøjelse for golfere på alle niveauer. Golfbanen på Heritage Golf Club, der strækker sig på over 100 hektar, kombinerer udfordrende banedesign med betagende udsigter til smukke bjerge og havet. Det flotte og naturligt kurperet landskab gør din runde på golfbanen til en yderst smuk oplevelse, hvor du kan nyde små søer, vandløb, farverige blomster og pæne planter, mens du spiller fremragende golf. 
Heritage Golf Club er en sand golfperle og byder på særdeles gode faciliteter. Deres golf academy har en 1000 m2 putting green, flere chipping og pitching områder, en driving range der kan benyttes fra begge ender samt en 9 hullers kort bane til træning af dit indspil. Championship banen er en par 72 og ligger bagved hotellet, blot få minutter i buggyshuttle. 

Hotellet
Heritage Awali Golf & Spa er det ene af de to skønne hoteller på Heritage Resorts, og her venter luksus og fantastiske oplevelser. Hotellet bliver løbende renoveret, hvilket gør at faciliteterne og de 160 værelser, hele tiden fremstår yderst luksuriøse og moderne. Heritage Awali Golf & Spa er nabo til et smukt naturreservat, hvor der er rig mulighed for at nyde udsigten til grønne bjerge og det smukke azurblå hav. Heritage Awali Golf & Spa har alt, hvad du behøver til et fantastisk golfophold, og de lækre faciliteter indebærer bl.a. 12 restauranter og barer, spa- og wellnessafdeling, 3 swimming pools, børneklub og meget mere. Restauranterne forkæler smagsløgene med udsøgte kulinariske oplevelser fra lokale specialiteter til internationale retter. Hvis du trænger til afslapning efter en aktiv dag på golfbanen, indbyder både hotellets pools og den kridhvide strand til en beroligende dukkert, men der er også mulighed for at bestille lækre behandlinger i spa- og wellnesafdelingen. Værelserne er rummelige og stilfuldt indrettet. De er alle udstyret med aircondition, loftvifte, fladskærms-tv med masser af kanaler, gratis Wi-Fi, værdiboks, minibar, lækkert badeværelse og balkon/terrasse. 

I 2017 gennemgik områdets strand en større kystopretning for at sikre en optimal tropisk strand, samt koralrevets trivsel.
Heritage Resorts har stort fokus på bæredygtighed, hvorfor brug af gødning på golfbanen er 100% organisk og ukrudt bliver bekæmpet med ubehandlede salte. Der er også installeret LED belysning og solceller for at minimere strømforbruget. Hotellet har indført en række tiltag for at skåne miljøet, som blandt andet indebærer affaldssortering, genbrug af regnvand, brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og nøje udvalgt samarbejdspartnere, som også har fokus på bæredygtighed. 

Film af hotellet - se videoen her

Film af golfbanen - se videoen ved at klikke på billedet (åbner i et nyt vindue)

Priser

En pakke på Heritage Awali kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
10 nætter i deluxe værelse inkl. all inclusive
Ubegrænset golf på Heritage Golf 
Transfer fra og til lufthavnen

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra 

27.995

26.995 26.995 26.495 22.995 21.495 21.495 22.995 23.995 22.995 27.995 27.995


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning