Skip to main content

Sommer golf - 14 dages fri golf i Luksus lejlighed

Savner du også varmen og den stabile solskin til din sommerferie? Granada Beach & Golf ligger helt optimalt ned til Middelhavet og med kun få minutters gang til pool, strand eller golfbane. 

Området:

Bygningen og fællesområdet omkring den er smagfuldt dekoreret og kun beboere har adgang til området. Der er underjordisk parkering og to store fælles pools (som dog ikke er opvarmet). I fællesområdet findes der også et område med forskellige redskaber til at træne/motionere og der forefindes endvidere en legeplads og en helt ny minigolf bane som man frit kan benytte.

Fra lejlighederne er der ca. 10 minutters gang til stranden og Los Moriscos Golf, hvor man som long stay gæst hos Caddie Golf kan opbevare sin golfbag under sit ophold således at man ikke hver dag skal bringe den frem og tilbage.

Langs stranden og længere inde i byen, finders der utallige restauranter og barer. Der er 5-6 km til Motril og Salobreña. Vil man til en lidt større by, så skal man aflægge Granada et besøg.


Lejlighederne:
Lejlighederne er opført i et eksisterende bebygget område og står færdig primo 2021. Det er lækre lyse lejligheder hvor der er kræset for detaljerne og hvor der ikke er sparet på noget, der er fx en 70’ LG fladskærm i stuen og i soveværelserne og alle armaturerne er Hans Grohe. Der er gjort alt for at spare på elforbruget, hvilket for eksempel betyder, at man kan slå enkelte værelser/områder fra og til på air conditioningen. Alt adgang til bygningen og lejligheden foregår elektronisk. Man har desuden valgt bæredygtige løsninger for alt tekstil.

Kort

Hotel

Granada Beach & Golf
Granada Beach & Golf
Sprit nye lejligheder i nordisk design hvor der er tænkt på miljøet og udsigt over golfbanen? Lyder det som noget for dig, så skal du vælge Playa Granada Beach. Området: Granada Beach & Golf er helt n...