Skip to main content

Granada Beach & Golf (Hotelklasse: 4 stjerner)

Sprit nye lejligheder i nordisk design hvor der er tænkt på miljøet og udsigt over golfbanen? Lyder det som noget for dig, så skal du vælge Playa Granada Beach.

Området:
Granada Beach & Golf er helt nye lejligheder, som er fordelt i to bygninger - Marina Golf og Mar de Astrid, som ligger stortset ved siden af hinanden. Fællesområderne omkring er smagfuldt dekoreret og kun beboere har adgang til området. Der er underjordisk parkering og to fælles pools (som dog ikke er opvarmet). Du skal være opmærksom på, at i løbet af Long stay sæsonen (Oktober - april) er det kun poolen i Marina Golf som er åbent. Dem som bor i Mar de Astrid må gerne benytte poolen i Marina Golf. 
I fællesområdet findes der også et område med forskellige redskaber til at træne/motionere og der forefindes endvidere en legeplads og en helt ny minigolf bane som man frit kan benytte.

Fra lejlighederne er der ca. 10 minutters gang til stranden og Los Moriscos Golf, hvor man som long stay gæst hos Caddie Golf kan opbevare sin golfbag under sit ophold således at man ikke hver dag skal bringe den frem og tilbage.

Langs stranden og længere inde i byen, finders der mange restauranter og barer. Der er 5-6 km til Motril og Salobreña. Vil man til en lidt større by, så skal man aflægge Granada et besøg.


Lejlighederne:
Lejlighederne er opført i et eksisterende bebygget område og står færdig primo 2021. Det er lækre lyse lejligheder hvor der er kræset for detaljerne og hvor der ikke er sparet på noget, der er fx en 70’ LG fladskærm i stuen og i 50' i soveværelserne og alle armaturerne er Hans Grohe. Der er gjort alt for at spare på elforbruget, hvilket for eksempel betyder, at man kan slå enkelte værelser/områder fra og til på air conditioningen. Alt adgang til bygningen og lejligheden foregår elektronisk. Man har desuden valgt bæredygtige løsninger for alt tekstil.

Alle lejlighederne har to soveværelser og to badeværelser og har helt eller delvis udsigt over 13. hul på Los Moriscos Golf. De fleste lejligheder er vestvendte, så booker man i god tid, kan vi garantere denne orientering. 

Lejlighederne er indrettet i skandinavisk stil og er med fuldt udstyret køkken med blandt andet kaffemaskine, komfur, microbølge ovn, og opvaskemaskine. Lejlighederne har desuden dyner og kombineret vaskemaskine/tørretumbler.

Ved ankomst er ligger der vand og en flaske vin på køl.


Los Moriscos Golf:
Vores long stay gæster har ubegrænset golf på Los Moriscos Golf som man har udsigt over fra lejlighederne og hvofra der kun er 10 minutters gang til klubhuset. 

Los Moriscos Golf er en hyggelig bane som nemt kan gåes og som long stay gæst hos Caddie Golf, har man gratis trolley inkluderet og mulighed for opbevaring af ens golfbag så man ikke skal slæbe den frem og tilbage hver dag. Klubhuset ligger bogstavelig talt i strandkanten så man kan nyde udsigten her mens man afslutter en dejlig runde med en kold øl hvortil man automatisk får serveret en lille tapa. 

 

 

Priser

En Long Stay pakke på Granada Beach & Golf kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r Aalborg, Billund, Kastrup eller Hamburg til Malaga inkl. kuffert og golfbags
28 nætter i lejlighed med to soveværelse 
Ubegrænset golf på Los Moriscos Golf - trolley inkluderet 
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 

Periode 2022/2023: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  14.595 16.695 16.695  16.695   -   -   -   -   24.195  16.695 16.695 14.595

 

En Long Stay pakke på Granada Beach & Golf kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r Aalborg, Billund, Kastrup eller Hamburg til Malaga inkl. kuffert og golfbags
14 nætter i lejlighed med to soveværelse - selvforplejning 
Ubegrænset golf på Los Moriscos Golf - trolley inkluderet 
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 

Periode 2022/2023: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  10.495 11.695 12.195  12.495   -   -   -   -   16.895 12.195 12.695 10.495

 

Short break pakke kan således ud:

Pakken indeholder:
Fly t/r Aalborg, Billund, Kastrup eller Hamburg til Malaga inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i lejlighed med to soveværelse - selvforplejning 
5 runder golf på Los Moriscos Golf 
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 

Periode 2022/2023: JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  8.295 8.295 8.295 8.295  -   -   -   -  8.295 8.295 8.295 8.295

Der er mange muligheder for tilkøb til disse pakker. Ønsker du fx at opgradere med ugentlig rengøring og skift af linned og håndklæder kan det lade sig gøre eller måske vil du gerne spise morgenmad eller frokost i klubhuset? Så kan vi tilbyde meget fordelagtige pakker på dette. 

Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Sightseeing

Masser gode restauranter i nærområdet...
Få kilometer fra bebyggelsen ligger Motril by på den ene side og Salobreña på den anden side. To hyggelige byer med butikker og restauranter.

Vil man ud og spise i lokalområdet kan restauranten, Los Moriscos, som ligger i forbindelse med Los Moricos klubhus anbefales. Er man til fisk og skaldyr, er Restaurant Juan Garcia et must. Prøv deres ”Pulpo crujiente” (sprød blæksprutte).

Shopping
Hvis man er til mærkevarer, bør man dog tage turen til Plaza Mayor som ligger i Malaga ved lufthavnen. Her er der et mærkevareoutlet Mc Arthur Glen. Man bør heller ikke snyde sig for en tur til Malaga by, hvor man kan ose rundt i de små hyggelige gader. Hvis man er til de lokale markeder med, læder- og kopivarer m.m, så foregår det her på havnen om søndagen.

Er man til kulturelle oplevelser, er der masser af muligheder fx i Malaga by med Picasso museet, Katedralen, Thyssen Muesum eller nogle af de mange andre. Man kan også besøge en Tyrfægterarena – de findes i alle byer.

Alhambra ved Granda og meget mere...
I Granada må man ikke gå glip af Alhambra og katedralen og er man i Granada, hvorfor så ikke køre en tur op til Sierra Nevada skisport området. Selv om man ikke står på ski, er det en hyggelig oplevelse.

Er man til heldags udflugter kunne nogle forslag være Ronda, Nerja, Sevilla, ”Kongestien” eller Ulveparken.

Da Caddie Golf er repræsenteret fysisk på Costa del Sol er vi altid behjælpelige med specifikke ønsker om det er en ridetur i den skønne natur, en oplevelse på vandet eller noget helt andet. Når du booker med os, får du desuden link til en omfattende restaurant guide og detaljeret beskrivelse af forslag til udflugtsmål og relevante arrangementer i området.

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedRejsemålLedige pladserPris fra
28-09-2023BillundLong stay Granada Beach / Los MoriscosMere end 819.445,-Book
28-09-2023KastrupLong stay Granada Beach / Los MoriscosMere end 817.795,-Book
30-09-2023AalborgLong stay Granada Beach / Los Moriscos419.575,-Book
30-09-2023BillundLong stay Granada Beach / Los MoriscosMere end 819.570,-Book
11-10-2023AalborgLong stay Granada Beach / Los MoriscosMere end 818.795,-Book
28-10-2023AalborgLong stay Granada Beach / Los MoriscosMere end 817.595,-Book
29-10-2023KastrupLong stay Granada Beach / Los MoriscosMere end 817.370,-Book
04-11-2023AalborgLong stay Granada Beach / Los MoriscosMere end 818.495,-Book

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning