Skip to main content

Golfskoleophold - Lübker Golf & Spa Resort

Golfskoleophold med PGA Pro Morten Bartholin

Bliv klar til den kommende golfsæson og hæv dit spilleniveau med 3 dages golfskole på Lübker i selskab med PGA Pro Morten Bartholin.

Start foråret med spil på en af Danmarks absolut bedste baner og bliv samtidig en bedre golfspiller. Denne golfskole henvender sig til golfspilleren med et handicap på max 36. Vores yderst kompetente PGA træner, Morten Bartholin, giver dig uundværlige tips og tricks, og ved hjælp af koncentreret undervisning vil du opnå et højere spilleniveau.

På golfskolen vil Morten gennemgå hele din bag over 3 dage. Efter endt træning hver formiddag skal du ud at prøve kræfter på det fascinerende anlæg. Herefter venter der dig et lækkert måltid i vores hyggelige Brasserie.
Du kommer til at bo godt og komfortabelt i en lækker lejlighed beliggende ved klubhuset og med fantastisk udsigt til Lübker Golf Course.

Middage
Der er middag inkluderet alle dage på Lübker.

Program for de 3 dage

Lækker morgenbuffet (gælder dag 2 og 3)

2 timers undervisning om formiddagen ved Morten Bartholin

9 hullers golf med de andre deltagere inkl. banesandwich (Der er også mulighed for at spille 18 huller)

2-retters middag i Brasseriet  (gælder dag 1 og 2)

Først til mølle - der er plads 
til min. 6 personer og max 12 deltagere på hvert hold.

Kort

Hotel

Lübker Golf & Spa Resort
Lübker Golf & Spa Resort
Velkommen til Lübker Golf & Spa Resort på Djursland – et blændende resort, som har noget specielt at tilbyde. Midt i den smukke østjyske natur kun 35 minutter fra Århus og ca. 2-3 timer fra København...