Skip to main content

Golfskolen på Montado Foråret 2023

Drømmer du om at starte sæsonen før alle dine venner og få de bedste fif for 2023 med inden sæsonen starter? Så har du chancen nu!
Vi gentager vores succes med golfskoler i Portugal, der nu afvikles for 13. år i træk!  Det har vi taget til os og derfor nu sat 9 uger op i februar/marts/april, som vi håber at du har lyst til at deltage på. Samme høje niveau, som du oplevede sidste gang med af trænerteamet.

Golfskolen afholdes endnu engang på Montado Golf Resort i Portugal. Som deltager på golfskolen vil du opleve et fantastisk sammenhold, som opnås gennem træning og sociale aktiviteter i løbet af ugen.
Første afrejsedag er d. 11. februar 2023, mens sidste afrejsedag er d. 15. april 2023

Vi fortsætter vores succcs med fokus på Kvindegolf med Mette Kramer - Nu i de uger, hvor Mette Kramer underviser
Vi fortsætter vores fokus på kvindegolf efter en stor interesse. Det bliver igen med vores kvindelige træner på programmet - Mette Kramer, som skal bidrage til at øge fokus på mulighederne for kvindelige golfspillere. 
Derfor er vi heller ikke i tvivl om, at Mette Kramer er et godt match til vores golfskole-koncept. Mette, der til dagligt er træner på Samsø, er nemlig vant til at undervise forskellige niveauer og aldersgrupper, og missionen i hendes arbejde med golf er at bryde mønstre og fordomme samt at udvikle spillernes mindset. En golfskole rummer nemlig foruden træning også et socialt aspekt, hvor de kvindelige såvel som mandlige deltagere kan danne et fællesskab omkring passionen for golf.
Vi skal dog lige indføje, at mandlige spillere er meget velkomne i denne uge, da vi har hhv. Bue og Kenneth på disse uger.

PRO'erne
Vores PRO'er er utrolig engagerede og sociale. Bue Jacobsen kender området, som hans egen bukselomme, da han har været i Portugal mange gange. Bue har været med alle år vi har afviklet denne golfskole, hvilket sikrer dig den afslappende og rolige atmosfære der skal til, for at du kan nyde din ferie.

Hvilken periode vil følgende proer varetage:
11.02 - 18.02.2023: Bue Jacobsen & Mette Kramer
18.02 - 25.02.2023: Bue Jacobsen
25.02 - 04.03.2023: Bue Jacobsen & Rune Olsen
04.03 - 11.03.2023: Bue Jacobsen & Rune Olsen
11.03 - 18.03.2023: Bue Jacobsen & Rune Olsen
18.03 - 25.03.2023: Bue Jacobsen & Rune Olsen
25.03 - 01.04.2023: Bue Jacobsen & Rune Olsen
01.04 - 08.04.2023: Mette Kramer & Kenneth Frederiksen (Påske)
08.04 - 15.04.2023: Mette Kramer & Kenneth Frederiksen 

Middage
Der er middag inkluderet alle dage undtagen torsdag, hvor vi kører til Setubal og spiser på restaurant (på egen regning).

Golfundervisningen
Er ikke inkluderet. Priserne for undervisning skal betales direkte til Pro'en, og er følgende:

3 dages pakke á 2 timer € 110,-

5 dages pakke á 2 timer € 150,-

OBS:  Ved booking angives om du ønsker 3 eller 5 gange træning. Tilmelding til træning foretages ved første møde med proen efter ankomst.
Ønsker man individuel træning, så kan dette bookes og betales direkte hos proen. 

Billeje
Da afrejsen hjem er om morgenen, så vil hver bil blive opkræve en out of hour tillæg til den ansatte, som afhenter bilen på €35,-. Dette betales lokalt og opkræves ikke hjemmefra.

Corona retningslinier

Vi har fuld forståelse for at Corona stadig kan fylde meget i din ferie planlægning. Vi har derfor indhentet Montado Golf Hotels Corona retningslinier, så du kan være bedre klædt på til din rejse og når du bestiller din rejse.

Klik på dette link, hvor I hele tiden vil finde de opdaterede Corona retningslinjer:

https://www.montadoresort.com/en/dhm-safe

 

Hvorfor skal du tage på golfskole?

Bue Jacobsen, Pro på golfskolen, fortæller:

"På golfskolen får du et check-up på de forskellige slag, driver, jern, putting, chippimg, bunker og pitch - hvis man vælger 5 ganges træning. Træningen bliver forklaret til en gruppe, men undervisningen er meget baseret på den enkelte gæsts niveau. Hver gæst får minimum 9 hullers spil/coursemanagement med mig. Samt hyggeligt samvær, og en engageret Pro."

Frank, tidligere gæst på golfskolen gennem 7 år, siger:

"Det at tage på golfskole er en stor oplevelse og en dejlig ferieform. Jeg får spillet en del golf, som jeg er vild med, har en aktiv ferie - og selvom den er aktiv, så slapper jeg af, og er sammen med andre mennesker, der alle er der for golfen, hyggen og samværet. Derudover får jeg en god træning i vinterhalvåret, da vi træner 2 timer hver dag. Så jeg får pudset sving af, trænet dem og afprøvet dem på banen. Jeg får en runde på banen med en protræner, som kommer med fif og jeg kan spørge om alt på runden, det er vildt fedt, da der kan komme ro på spillet - det er jo ikke nok at kunne slå bolde på drivingrange.

Derudover er Montado et dejligt sted, der er afslappet, super personale og de er hjælpsomme. Jeg har været afsted på denne tur de sidste 6 år, og har mødt mange forskellige golfere, fået mange venskaber. Og det fede er, at du både kan tage afsted som gruppe, par eller alene, for vi spiser sammen og hygger efter runden og om aftenen. Golfskolen kan KUN anbefales!"

Kristian fra Caddie Golfrejser kunne måske også bruge en tur på golfskolen.

 

Praktisk information

Billeje
To singler deler en grp. B bil og vil blive sammensat vilkårligt med andre singler, med mindre at man kender en anden single og gør os opmærksom på dette pr. mail. 
Bilerne udleveres efter ankomst af vores lokale biludlejningsfirma.

Rejseforsikring
Da den offentlige sygesikring ikke længere dækker omkostninger til hjemrejse samt lægebehandling i visse lande, er det en forudsætning for deltagelse i rejsen, at du har tegnet en rejseforsikring, der dækker såvel omkostninger ved behandling af sygdom som hjemtransport. Endvidere anbefaler vi, at forsikringen indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Deltagerantal
Golfskolen vil uanset deltagerantallet altid blive afholdt. Det er 13. sæson og vi har aldrig aflyst en uge.

Golfundervisningen
Som udgangspunkt foregår undervisningen i grupper. Der vil være mulighed for undervisning i alle slag. Dette aftales individuelt med PRO'en.

Hvilken periode vil følgende proer varetage:
11.02 - 18.02.2023: Bue Jacobsen & Mette Kramer
18.02 - 25.02.2023: Bue Jacobsen
25.02 - 04.03.2023: Bue Jacobsen
04.03 - 11.03.2023: Bue Jacobsen
11.03 - 18.03.2023: Bue Jacobsen
18.03 - 25.03.2023: Bue Jacobsen
25.03 - 01.04.2023: Bue Jacobsen
01.04 - 08.04.2023: Mette Kramer & Kenneth Frederiksen (Påske)
08.04 - 15.04.2023: Mette Kramer & Kenneth Frederiksen 

** Vi tager forbehold for at proerne kan blive udskiftet, såfremt at den enkelte pro er forhindret i at deltage på golfskolen af personlige årsager. Dette vil ikke give mulighed for at man kan annullerer sin rejse til golfskolen**.

Vores PRO'er er utrolig engagerede og sociale. Bue kender området, som deres egen bukselomme, da han har været i Portugal mange gange. Bue har været med alle 11 år, mens vi har afviklet denne golfskole, hvilket giver dig en afslappende og rolig atmosfære, som skal til for at du kan nyde din ferie. Denne pakke er forbeholdt for gæster som ønsker at deltage i undervisningen.

Hvordan foregår undervisningen?
Undervisningen foregår som fællestræning i hold med forskellige temaer. Der vil være teknisk træning og øvelser. Trænerne tager udgangspunkt i den enkeltes niveau og tilpasser træningen, så hele holdet får en god oplevelse sammen. Vi starter oftest med et par timers undervisning, hvorefter der er spil på banen. 9 eller 18 huller, alt efter hvad den enkelte ønsker. Holdene planlægges sammen med træneren.

Undervisningen er ikke inkluderet i den samlede pris. Beløbet for undervisning skal betales direkte til Træneren og er følgende:
3 dages pakke á 2 timer € 110,-
5 dages pakke á 2 timer € 150,-

OBS:  Ved booking angives om du ønsker 3 eller 5 gange træning. Tilmelding til træning foretages ved første møde med proen efter ankomst.
Ønsker man individuel træning, så kan dette bookes og betales direkte hos proen. 

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
25-03-2023KastrupMontado Golf ResortDenne billet type er udsolgt.9.295,-Book på venteliste
01-04-2023KastrupMontado Golf ResortDenne billet type er udsolgt.9.595,-Book på venteliste
08-04-2023KastrupMontado Golf ResortDenne billet type er udsolgt.9.295,-Book på venteliste

Hotel

Montado Golf Resort
Montado Golf Resort
Dette moderne 4-stjernede resort er placeret på "the Country side" af Costa Azul, blot 15 minutter fra Portugals tredje største by, Setubal. Med hotellets beliggenhed og golfbanen lige udenfor døren,...