Skip to main content

Golf på Bornholm

Vi kender alle Ib Moussin skønne vise ”Bornholm, Bornholm, Bornholm” fra Far til fire på Bornholm filmen, som skaber varme og virkelig er rammer plet nede i vores dejlige filmskat.
Har du nogensinde overvejet en golftur til Bornholm med vennerne?

Bornholm har så meget at byde på og de fleste ved det formentlig, men du er max.  ½ time væk fra den nærmeste golfbane. Øen byder på fire spændende golfbaner, der alle er åbne for gæster. Der er stor variation og sværhedsgrad, hvor to af banerne har klippefremspring og en fantastisk udsigt over Østersøen til Christiansø.
Solskinsøen er et yndet feriemål for golfspillere fra det meste af Norden, da Bornholm byder på flest solskinstimer i sommermånederne fra maj til september.
En herlig sidegevinst er den flotte natur kombineret med en god sild, en snaps og øl fra øen og den friske luft efter en god runde golf på en af øens golfbaner.

Velkommen til Bornholm!

Pension Slægtsgården

Golf på Bornholm er udentvivl, når du som golfer burde opleve. Ølivet er helt fantastisk og du vil opleve en gæstfrihed, som du sjældent møder andre steder. Pension Slægtsgården er dit foretrukne pension, når du skal på golfophold i Danmark. Golfbanerne Rø golfbaner og Bornholm Golfklub ligger indenfor overskuelig kørsel. Har din indre ”golf radar” sporet sig ind på solskinsøen Bornholm? så læs med her. Indbegrebet af Bornholmsk sommer -og Morten Koch idyl er hvad du mødes med i denne familiedre...