Skip to main content

05-06-2020: Stor efterspørgsel på Golfophold til Tyskland

Golf i Tyskland - Der er ingen tvivl om at efter grænse åbningen til Tyskland d. 15. juni blev annonceret d. 29. maj, så vil danske golfere velfarte til vores populære Nordtyske golf resort. 

Vi oplever for tiden stor efterspørgsel på golfrejser til vores Nordtyske golfresort. Derfor har vi sikret os ledige værelser til dig, så du kan komme afsted på et golfophold til Nordtyskland frem til d. 31. august 2020. 
Vores samarbejdspartnere er mere end klar til at til varmt i mod dig fra d. 15. juni - og de følger naturligvis de Tyske sundhedsmundigheders anbefalinger for at sikre på bedst muligvis at der ikke vil opstå en smittespredning mens du er på golfophold. De følgende resort er: 
- Gut Kaden Resort
- Gut Apeldör
- Schloss Lüdersburg

Vi har også mange andre gode tilbud
Vi har samlet nogle gode tilbud, som du kan booke online, så klik her for at læse mere om dem.

Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 43 228 100
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Vi glæder os derfor til at vi helt trygt kan starte med at sende dig afsted til Nordtyskland fra d. 15. juni 2020.