Skip to main content

Golf er for alle matchturer 2021

Caddie Golfrejser skaber nyt fokus 

Det er ikke nogen hemmelighed at rejsebranchen, hotel -og restaurantionsbranchen er hårdt ramt på grund af coronasituationen. I stedet for at dvæle ved elendigheden, har vi valgt at tænke ud af boksen og rette vores blik hen, hvor vi kan gøre en forskel, og det samme kan du som golfer nu hjælpe os med.
Vi ønsker at skabe fokus på CSR (Corporate Social Responsibility) og udbrede kendskabet samt holdningen til golfsporten. Derfor indledte vi et samarbejde med People Like us, som er et dansk mikro-bryggeri i ønsket om at skabe fokus på de socialt marginaliserede grupper i det danske samfund. 75% af deres ansatte har diagnoser som autisme, aspergers eller lignende, og har været på kanten af arbejdsmarkedet I mange år. COVID-19 situationen påviser, at netop denne gruppe af befolkningen får det værre af social isolation og at der er blevet dyrket betydelig mindre motion i denne nye normal. For at sætte fokus på denne problematik og samtidig få gruppen til at bevæge sig ud på golfbanen, har vi sammen med forskellige kendis profiler lanceret forskellige arrangementer og initiativer der skal nedbryde fordomme, være med til at skabe bevidsthed om arbejdsmarkedet for den million danskere, som lider af en psykisk lidelse og indsamle penge til at denne gruppe kan begynde at dyrke noget mere motion gennem golfsporten.

Flere golfprofiler og kendiser støtter op
Da vi kontaktede Annel Laxholm og Uffe Holm sagde de ja med det samme. De er så glade for at kunne hjælpe med at skabe fokus omkring dette emne, støtte en god sag og endda samtidig med at du har det sjovt.

En del af overskudet på disse golfarrangementer går til at vi introducere nogle af de ansatte fra People Like Us ud på golfbanen, lære dem at spille golf og vise dem hvad det er vi elsker så meget med denne sport samtidig med at disse arrangementer ligger i Danmark for også at støtte den hårdt ramte hotel -og restaurantionsbranche.

Vi håber, at du har lyst til at få en god oplevelse samtidig med at du støtter et godt formål.

Se mere om Golf er for alle og matchturerne herunder

Golf & Stand-Up med Uffe Holm og Oliver Suhr - August 2021

2 nætter fra 3.295,-

DANMARKS PREMIERE - Vi er meget glade for at kunne stable dette golfarrangement Golf & stand-up op med Uffe Holm & Oliver Suhr. Det er første gang nogensinde at Uffe Holm og Oliver Suhr laver dette setup med garanti for ømme mavemuskler ;-). Hele arrangementet vil finde sted på Lübker Golf Resort i...Læs mere

Golf & Øl festival - September 2021

2 nætter fra 3.395,-

Få en eksklusiv oplevelse med Caddie Golfrejser. Vi laver en ny tur i Golf er for Alle regi og slår dørene op for endnu en unik matchtur på Lübker Golf Resort. Turen bliver afholdt sammen med selveste Jimmy Colding, forsanger fra Zididada, Thomas Søby; Danmarks første fuldtids Caddie på Europaturen...Læs mere