Skip to main content

Virtuel julebanko, ølsmagning og meget mere

Støt en socialt ansvarlig virksomhed og mennesker på kanten af arbejdsmarkedet grundet udfordringer som Autisme, Asperger PTSD mf. samt øge kendskabet til golfsporten for denne gruppe mennesker, i samarbejde med Caddie Golfrejser og People Like Us.

Nu hvor det ikke er muligt at sende alle vores dejlige kunder afsted på længesavnede golfrejser, vil vi i stedet forkæle jer med nye sjove arrangementer gennem hele december, hvor I samtidig får mulighed for at støtte en god sag samt udbrede kendskabet til golfsporten.

Et nyt samarbejde
Vi har indgået et samarbejde med People Like Us, som er et dansk mikrobryggeri, hvor store dele af de ansatte kommer fra socialt marginaliserede grupper. Flere af de ansatte har diagnoser som autisme, Aspergers eller lignende, og har af forskellige årsager haft svært ved at komme ind på det danske arbejdsmarked. Med et job hos People Like Us, bliver de mødt med forståelse, anerkendelse og et blik på den enkeltes særlige kompetencer.

Samarbejdet mellem Caddie Golfrejser og People Like Us, startede allerede under vores årlige golfturneringer Caddie Golf Open 2020, hvor People Like Us serverede lækre øl og smagsprøver til de mange deltagere. Og det var et kæmpe hit!

Golf & Øl er det perfekte match…

I vores øjne er golf og øl et perfekt match, og fordi People Like Us laver nogle af de bedste øl vi har smagt, har vi valgt at fortsætte samarbejdet og bygge videre på det, med nye spændende tiltag. Vi har forberedt forskellige arrangementer og lavet nyt flot merchandise, som I kan købe jer ind på. Alt overskuddet herfra, går til at arrangere et golfskoleophold for en gruppe af de ansatte med psykiske lidelser, hos People Like Us. I håbet om at de kan få en fantastisk oplevelse på golfbanen som alle os golfere sætter så stor pris på. Vi mener nemlig at: Golf er for Alle!

For at støtte People Like Us og arrangementet: Golf er for Alle – Et golfskoleophold for mennesker med udfordringer grundet diverse diagnoser (Autisme, Asperger, PTSD mf.), har vi hos Caddie Golfrejser lavet forskellige arrangementer i løbet af december, som du har mulighed for at deltage i. På grund af corona, foregår det hele naturligvis online.

Online rejseforedrag inkl. ølsmagninger

Kom med til en spændende virtuel ølsmagning. For 295,- inkl. levering direkte hjem på adressen, får du tilsendt 6 forskellige specialøl fra People Like Us, op til 4 smagsglas, så du kan dele pakken ud på flere personer, en invitation til et online arrangement på den dato der passer dig samt et rejseforedrag.
Arrangementet starter med et spændende rejseforedrag fra Caddie Golfrejser, hvorefter vi skal videre til at smage på de forskellige øl, hvilket vi bliver guidet igennem af en af de dygtige medarbejdere fra People Like Us. I løbet af både foredrag og ølsmagning, kan du stille spørgsmål eller kommentere på en online chat, som vi vil besvare live løbende gennem aftenen.

Vi afholder 3 forskellige ølsmagninger, hvor der hver gang vil være en special guest. Vi kan allerede nu afsløre at vores gæst d. 04. december, som er Thomas Søby – Danmarks første Caddie, d. 11. december og den 18. december får vi besøg af Carsten Berthelsen, øl ekspert og blandt andet kendt fra Natholdets julekalender.
(KLIK på linket herunder, som vil lede dig ind på en side, hvor du kan tilmelde dig)

Varighed:             19.00-19.30 Rejseforedrag med Caddie Golfrejser

                               19.30-21.30 Ølsmagning med People Like Us og den særlige gæst

Rejseforedraget vil omhandle:
04. december: Hvordan er det at rejse som Caddie på Europa turen?
11. december: Sydafrika vs. Portugal – Hvad kan disse to fremragende destinationer berige dig med?
18. december: Caddie Golfs bedste anbefalinger til din golfrejse i 2021 / Reserver nu og betal senere

Speciel gæst
04. december deltager Thomas Søby – Caddie on tour
18. december deltager Carsten Berthelsen (Kendt fra Natholdets julekalender fra TV2)

Vi tager forbehold for ændringer i ovenstående emner til rejseforedrag og gæste deltagelse.

Julegolf banko med Thomas Søby

Online Julebanko med Caddie Golfrejser
Kom i julestemning med Kristian og Jesper fra Caddie Golfrejser, til virtuel julebanko med spændende præmier fra samarbejdspartnere og leverandører. Til arrangementet vil der være sjove anekdoter fra golfrejserne, en Thomas Søby – Danmarks første Caddie på Europaturen, vil hjælpe os med at trække numre, og fortælle lidt anekdoter og hygge om dig.

Hvordan fungerer det?
Du får sendt bankoplader pr. mail til din oplyste mail og 1 dag før får du nærmere info og en invitation til online julebankoet.

HUSK at du støtter et godt formål - Overskuddet fra arrangementet går til Golf er for Alle – et golfskoleophold for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Det koster kr. 99,- for 3 plader, og du kan købe så mange plader du har lyst til.Julegolf banko d. 16. december 
Varighed: 18.00-19.30
(KLIK på linket herunder, som vil lede dig ind på en side, hvor du kan tilmelde dig)

Sponsorer: Skovbo Golfklub, Mølleåens Golfklub, Buevinho, Nivå Golf, Lej & Byg, Claus Thane, Eagle Club Indoor Golf, Srixon, Blokhus Golfcenter, Cutter and Buck, David Poke Golf Academy, Restaurant Eagle, Hos Simona – Skovbo Golfcafe, People Like Us, Randers GK og Sand Golf.
   

 

Hvad går Golf er for alle ud på?

Golf er for alle - Gør en god gerning og hjælp mennesker med udfordringer gennem golfsporten  
I alt sin enkelthed vil vi gerne udbrede kendskabet til golfsporten ved at inkludere en bestemt gruppe af mennesker med sociale udfordringer (Autister, Asperger, PTSD mf.), og give dem en fantastisk oplevelse på golfbanen samt belyse at Golf er for alle.

I dette projekt har vi taget People Like Us under vores vinger grundet deres fantastiske mission om at facilitere arbejdspladser til mennesker med udfordringer, som meget ofte ender på kanten af arbejdsmarkedet.

Din støtte er alt afgørende for at vi kan gennemføre dette projekt, hvor alt overskuddet fra disse arrangementer går til et golfskoleophold i 2021 for de mennesker med udfordringer, der er ansat ved People Like Us.

Vi håber, at du har lyst til at støtte denne rejse og være med til at udbrede golfsporten blandt mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.

(KLIK på linket herunder, som vil lede dig ind på en side, hvor du kan tilmelde dig)


Hvem er People Like Us

Hvem er People Like Us

Hvem er People Like Us?
People Like Us er et dansk mikrobryggeri, drevet af ansatte fra socialt marginaliserede grupper supportet af MIKKELLER. Pt. er 75% af de ansatte er på kanten af arbejdsmarkedet grundet deres psykiske lidelse som autisme, asbergers eller lignende, og har af forskellige årsager haft svært ved at komme ind på det danske arbejdsmarked. Med et job hos People Like Us, bliver de mødt med forståelse, anerkendelse og et blik på den enkeltes særlige kompetencer. Virksomheden er ikke en velgørenhedsorganisation, men en kommerciel virksomhed med et stærkt socialt ansvar.