Skip to main content

Gloria Golf Resort (Hotelklasse: 5 stjerner)

Gloria Golf Resort er et populært resort blandt danske golfere, så er kan det være en god ide, at være ude i god tid når du booker dit golfophold her til. Med et ophold på Gloria Golf Resort kan du fx. spille på Gloria Golf Club Old course, New Course eller Verde Course, som alle er meget velplejede og smukke golfbaner i Belek.

Golfbanerne
Gloria Golf Club er den største golfklub på den tyrkiske kyst ved Belek. Old Course, New Course og 9-hullers sløjfen Verde Course ligger i en smuk pinjeskov og kun 5 minutters kørsel fra Gloria Golf Resort. Golfanlægget udgør i dag 45 golfhuller, og er et fantastisk golfanlæg der gennem årene har opnået mere og mere succes.

Gloria Old Course snor sig gennem pinjeskoven med smalle fairways. De flotte store trækroner hænger flere steder ind over fairways, hvilket giver nogle spændende udfordringer. Gloria Old Course åbnede i 1997.

Gloria New Course er en kombineret skov- og parkbane. Den smukke bane er anlagt i et lettere kuperet terræn. Til forskel fra Old Course har New course fire store søer i spil på en del af hullerne, tilgengæld er fairways også smalle her. Banen er anlagt med fem par 3 huller. Gloria New Course åbnede i 2005.

Gloria Golf Club er uhyre populært blandt PGA Pro'erne, som tager hjemmeklubbens medlemmer med på træningstur. Gloria Golf har enorme short game faciliteter og driving range hvor der altid er plads. 

Gloria Verde Course er en atypisk 9-hullers sløjfe, som er et stort plus i bogen hos de fleste pro'er, da den kan bruges som træningsbane. En lille detalje, som gør Gloria Verde Course interessant er, at hvert hul har to teesteder, hvilket giver mulighed for at spille golfbanen både forfra og bagfra og på den måde sammensætte en 18-hullers runde uden at nogen huller spilles to gange fra samme tee. 

Hotellet
Det enestående 5-stjernede Gloria Golf Resort er populært blandt mange golfere. Hotellet har fantastisk service, og mange faciliteter, fx et spaområde med tyrkisk bad, et fitness center, flere swimmingpools og tennisbaner. Gloria Golf Resort har også to hovedrestauranter og tre a'la carte restauranter (OBS: grundet sæsonudsving er der perioder, hvor ikke alle restauranter er åbne) og flere forskellige barer.   FILM
 

Priser

En pakke på Gloria Golf Resort kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i dobbeltværelse inkl. all inclusive
4 runder golf på Gloria Golf 
Alle transfers

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  12.495 12.995 13.495 13.995 12.995 13.495 14.495 14.995 12.995 12.995 12.495 12.495

 

Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning