Skip to main content

Hotel El Puerto (Hotelklasse: 3+ stjerner)

Perfekt lokation med havudsigt
Vil du til Costa del Sol på din næste golfrejse, så bør du booke dit ophold på Hotel El Puerto. Hotellet ligger i Fuengirola mellem Marbella og Málaga lige ud til både havn og strand. Man kan derfor nyde en smuk havudsigt både fra værelserne og fra hotellets restaurant, bar og udendørs pool. Der er ca. En times kørsel fra Málaga lufthavn.

Hvordan er hotellet?
Værelserne består af soveværelse, bad med toilet og bruser og hårtørrer og en altan, og så er der aircondition, TV og gratis wi-fi.

Hotellet har en lækker pool på toppen, som man kan nyde, når man har brug for at koble helt af. Dertil kan man besøge den lækre rooftop bar, som serverer lækre, forfriskende drinks. Hotellet har også en restaurant, som byder på buffet med et bredt køkken. Heriblandt et stort udvalg af frisk frugt og lækre desserter.

Golfbaner i området
Når du bor på Hotel El Puerto, har du mulighed for at spille golf i nærheden. Du kan bl.a. spille på El Chaparral Golf Club, Cabopino Golf, Santana Golf & Country Club og Real Guadalhorce Golf Club. Alle banerne er 18-hullers parkbaner, men man bliver mødt af meget forskellige omgivelser på hver af banerne. Der er mulighed for at opleve både søer og palmer og åbne greens med bunkers omgivet af pinjetræer. Banerne ligger mellem 15-30 min. Kørsel fra hotellet.

Golfbanen tættest på hotellet er El Chaparral Golf Club, der er præget af smalle men lange fairways i et smukt bjergrigt område. Fra de øverste punkter har man endda havudsigt. Man har også mulighed for at leje buggies med gps, så man nemmere kan komme rundt på banen, som tilmed er omgivet af pinjetræer.

Udforsk området
Hvis man vil opleve andet end golfen, så er der masser af muligheder. Hotellet ligger perfekt placeret tæt på marinaen, så der er masser af aktiviteter på vandet, der er værd at prøve. Der er f.eks. mulighed for at prøve scuba diving eller bare tage en tur på stranden. Vil man opleve området længere væk fra kysten, kan det anbefales på hesteryg. Området byder også på shopping, hvis man ikke er til vovede aktiviteter.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning