Skip to main content

Gudeskøn golf på Benniksgaard Golf & Hotel - BOOK INDEN der bliver udsolgt!

Gudeskønt golfophold på Benniksgaard Golf & Hotel - Sønderjylland i Danmark - 
Kun en smuttur fra den tyske grænse, venter den sønderjyske lune med en pragtfuld golfbane, med et hyggeligt og moderne kro golfophold og mange dejlige golfoplevelser. Caddie Golfrejser er stolte af at kunne præsentere Benniksgaard, som en helt ny golfdestination i 2021.
Benniksgaard har én fantastisk golfbane, som man skal lede langt efter i Danmark og det interessante her, er at det kun ligger 3 timers kørsel fra København og Århus - så nemt at komme afsted + et rigtig godt sted at gøre holdt hvis man gerne vil lave en rundtur i Europa.

Benniksgaard oplever stor interesse for sommeren 2021, så vil du sikre dig dit golfophold, så skal du til at booke nu inden der er udsolgt på netop det tidspunkt, hvor du gerne vil afsted. I kan tage flere afsted og datoerne herunder er ikke faste, men det vigtigste er at I bestiller inden det er for sent.

Se lige her hvor dejligt det er på Benniksgaard Golf & Hotel er:
 

COVID-19 tillæg
Grundet de øgede omkostninger for hoteller i denne Corona tid med restriktioner og øget krav til rengøring, vil du som gæst blive opkrævet et tillæg på kr. 50,- pr. person/nat. Dette vil blive opkrævet ved udtjekning af opholdet.

Kort

Hotel

Benniksgaard Golf & Hotel
Benniksgaard Golf & Hotel
Sønderjylland er bare dejligt og har en særlig plads i vores hjerte! At spille golf og bo på Benniksgaard er næsten som at komme til udlandet – du mødes af en helt unik gæstfrihed, naturen er Gude smu...