Skip to main content

Druids Glen Hotel & Golf Resort - Wicklow (Hotelklasse: 5 stjerner)

Syd for Dublin i County Wicklow ligger det 5-stjernede Druids Glen Hotel & Golf Resort med sine to fremragende mesterskabsbaner Druids Glen og Druids Heath. County Wicklow er kendt som ”Irland blomsterhave”. En oase af gule blomster vil møde dig på Druids Glen, når flora og fauna springer ud i foråret, et imponerende syn.

Golfbanerne
Druids Glen Hotel & Golf Resort breder sig over 400 hektar mellem det Irske hav og de smukke bjerge med deres to 18-hullers mesterskabsbaner.
I 1995 åbnede Druids Glen, som efterfølgende har været vært for fire Irish Open turneringer. En smuk bane, som af mange kaldes for Europas Augusta, da den har mange ligheder med den verdenskendte Masters bane.
Druids Heath er et godt mix af hede- og parkbane , hvor enkelte huller har en smule links feeling. Den er længere end Glen, men derudover skal der lægges taktik for at komme godt rundt på banen.

Hotellet
Med 145 elegante værelser og en fantastisk udsigt over Druids Glen banen, så er der allerede her lagt op til en skøn golfferie. Værelserne har alt, hvad man som golfer behøver; minibar, fladskærmstv og stort dejligt badeværelse. 
En fantastisk golfoplevelse er i vente, og med Druids Glen's sublime service, restauranternes kulinariske udfoldelser og verdensklasse golf udenfor døren, understreger vi endnu engang den høje kvalitet af dette golfresort.


FILM - se video ved at klikke på billedet (åbner i nyt vindue)

Priser

En pakke på Druids Glen kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
4 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad
3 runder golf på Druids Glen 
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring

Periode 2021/2022     MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT    
Pris pr. person fra kr.     8.995 9.995 10.995 11.995 11.995 11.995 10.995 9.995    


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning