Skip to main content

09-07-2021: Costa Navarino - Vil du også med op på et højere golf niveau?

Velkommen til det græske golf paradis - Costa Navarino! - Kunne du tænke dig, at stå her?

Foto: Jesper på Dunes course hul 2.

Caddie Golfrejser vil gerne have lov til at tage dig med på en rejse til Grækenland, som efter vores beretning er: EN HELT NY VERDEN!! Jesper og Kristian var afsted i slut juni for at lære mere om dette fantastisk golf resort. Mød dem herunder:

The Westin Costa Navarino Golf Resort - hvad er det?
Costa Navarino er ikke blot et golfresort, som vi normalt kender det, men tager 5 stjernet luksus til et helt nyt niveau. 
Hotellet er inddelt i forskellige bygninger, hvor man har et utal af faciliteter, mere end 10 restauranter og pools, samt gåafstand til stranden. Derudover har Costa Navarino en village med barer, og udendørs servering samt et udvalg af shopping muligheder. Resortet er bygget i romersk stil, og netop det look giver en rigtig hyggelig atmosfære, når man sidder og nyder sin nightcap i en af barerne eller blot spadserer en tur rundt på det store område. Costa Navarino har desuden egen Beach Club, og stranden ligger i gåafstand fra hotellet.


Foto: Her ses en suite, som kan fås med sea view og egen private pool.


Foto: Branco bar ligger i village delen, som er et hyggeligt område med en bar, isbar, et par restauranter og tapas bar. Super fedt område med ude servering og plads til afslapning.Bernhard Langer og Robert Trent Jones har været på spil
Golfbanerne er helt i top, og med 2 gode baner som fungerer godt til både lav, og høj handicappere. En duft af oliventræ; rosmarin & lavendel er hvad der præger dine sanser når du spiller begge baner. For ikke også at nævne alle den uendelig flotte udsigt, som er overalt på golfbanen. Der er desuden to baner mere på vej, Costa Navarino Hills, men det kommer vi tilbage til senere. De soft åbner i november 2021.


Foto: Golf i vandkanten fra hul 17


Foto: Bay Course hul 2

Træningsfaciliteter er helt i top på begge baner
Er man interesseret i træning, så kan man boltrer sig på et af flere flotte træningsanlæg, hvor både store puttegreens, omfattende driving range samt et af Sydeuropas største shortgame faciliterer ligger.

Foto: Driving range fra Dunes course (OBS: der er driving range og short game faciliteter på begge baner)

Costa Navarino kan være end at være et resort
Ønsker man en aften udenfor hotellet, så kan en af fiske restauranterne i byen Pylos anbefales. Her sidder man i vandkanten og spiser frisk fisk, som er fanget et par hundrede meter fra hvor man spiser sin aftensmad. Her nyder man et godt måltid, til en fornuftig pris og med en udsigt, man ikke lige glemmer foreløbig.

Foto: Hyggelig lokal restarant, hvor du kan spise i vandkanten. 

Vores opfattelse af helhedsoplevelsen på Costa Navarino er, at et resort, hvor både hotel, mad, service, golf, og mange flere elementer spiller sammen, og giver en fantastisk atmosfære. Det er simpelthen en rendyrket luksus oplevelse, som venter i Grækenland. Skulle du have lyst til at høre mere, så ring endelig på 43 228 100 eller læs mere om vores individuelle rejser dertil. 

Matchtur til September
Vi afholder også en grupperejse dertil i september - læs mere her: https://www.caddiegolfrejser.dk/matchtur-costa-navarino-september2021

God fornøjelse.