Skip to main content

13-03-2020: Information om Corona

INFORMATION OM COVID-19 / CORONA - Opdateret 08.10.2020 kl. 17:00. 

Kære Caddie Golf Gæst,

Så er der nyt!

Overvejer du at bestille en golfrejse?
Din tryghed er det vigtigste for os og siden vi oplever usikkerhed om at rejse, ønsker vi at fortælle klart, hvordan vi håndterer fremtidige rejser, afbestilling ifm. COVID-19 nedlukninger mm. Vi håber, at du finder alle svar på dine spørgsmål eller sig endelig til!

Læs mere på dette link: https://www.caddiegolfrejser.dk/corona-tryghed-pa-rejsen

Hvordan går salget af rejser? BESTIL NU – BETAL SENERE!
Vi har øget efterspørgsel på efteråret og foråret, hvilket vi er glade for. Hold dig endelig ikke tilbage med at forespørge. HUSK at vi har vores BESTIL NU – BETAL SENERE koncept, hvor du kan bestille din rejse nu til lande som er i orange, men vi først venter med at bekræfte det til dig, når det er muligt at rejse afsted jf. UM´s rejsevejledninger.

Du skulle have været ude og rejse, hvad er status for tilbagebetaling for din rejse?
Periode 1: 13.03 – 13.04.2020: Nu er dine penge på vej til dig, som skulle have rejst i periode 1

Vi kan med STOR glæde oplyse dig, at Rejsegarantifonden har godkendt og afsluttet vores ansøgning. Rejsegarantifonden forventer at udbetalingen vil være foretaget inden d. 01. juli. Dit indbetalte beløb vil blive sendt direkte til din oplyste bank konto.

Periode 2: 14.04 – 31.05.2020 - Nu er dine penge på vej til dig, som skulle have rejst i periode 2
Vi kan med STOR glæde oplyse dig, at vores revisor godkendte og afsendte vores opgørelse d. 08.07.2020, som er blevet udbetalt af rejsegarantifonden.

Periode 3: 01.06 – 31.08.2020?
Alle rejser er refunderet.

Periode 4: 01.09 - 23.09.2020
Alle rejser er refunderet 

Periode 5: 01.10 og derefter
Vores almindelige betingelser gælder for afbestilling af rejse mm. Vi har oprettet en ny trygheds side, hvor du kan finde svar på spørgsmål, hvis jeres din bliver aflyst? Hvornår den vil blive aflyst? Og mange andre spørgsmål. Kontakt os endelig, hvis du ikke har fået svar på dine spørgsmål.

VIGTIGT: Alt dette ændrer ikke på, at du stadig er berretiget til at få refunderet dit indbetalte beløb tilbage, men vi kan blot ikke svare på hvornår og om du vil modtage din refundering fra enten Caddie Golfrejser eller Rejsegarantifonden. 

Vi skal nok holde dig løbende orienteret, så snart vi har fået bekræftet, hvornår der er klarhed over dato for tilbagebetaling.
Vi håndterer og behandler naturligvis vores kunder efter gældende lovgivning. 

Pas på dig selv og mange tak for din forståelse!

Med venlig hilsen
Jesper Black Jensen
Managing director
Caddie Golfrejser A/S

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LIKE vores Facebook side her https://www.facebook.com/Caddiegolfrejser/, da vi også vil kommunikere ud via den, så vi er sikre på, at vi når jer alle sammen.