Skip to main content

13-03-2020: Information om Corona

INFORMATION OM COVID-19 / CORONA - Opdateret 07.09.2021 kl. 14:45. 

Kære Caddie Golf Gæst,

Så er der nyt!

Overvejer du at bestille en golfrejse?
Din tryghed er det vigtigste for os og siden vi oplever usikkerhed om at rejse, ønsker vi at fortælle klart, hvordan vi håndterer fremtidige rejser, afbestilling ifm. COVID-19 nedlukninger mm. Vi håber, at du finder alle svar på dine spørgsmål eller sig endelig til!

Læs mere på dette link: https://www.caddiegolfrejser.dk/corona-tryghed-pa-rejsen

Hvordan går salget af rejser? RESERVER NU – BETAL SENERE!
Vi har øget efterspørgsel på efteråret og foråret, hvilket vi er glade for. Hold dig endelig ikke tilbage med at forespørge. HUSK at vi har vores RESERVER NU – BETAL SENERE koncept, hvor du kan bestille din rejse nu til lande hvor du ikke kan indrejse, men vi venter med at bekræfte det til dig, når det er muligt at rejse afsted jf. UM´s rejsevejledninger.

Vores almindelige betingelser gælder for afbestilling af rejse mm. Vi har oprettet en ny trygheds side, hvor du kan finde svar på spørgsmål, hvis jeres din bliver aflyst? Hvornår den vil blive aflyst? Og mange andre spørgsmål. Kontakt os endelig, hvis du ikke har fået svar på dine spørgsmål.

Med venlig hilsen
Jesper Black Jensen
Managing director
Caddie Golfrejser A/S

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LIKE vores Facebook side her https://www.facebook.com/Caddiegolfrejser/, da vi også vil kommunikere ud via den, så vi er sikre på, at vi når jer alle sammen.