Skip to main content

Castanea Golfresort - Golf & Gin - Book nu

Golfferie på skønt resort i smukke omgivelser
Tag på golfrejse kun 55 km syd for Hamborg på Castanea Golfresort, oplagt til både short breaks og længere golfophold. Castanea Golfresort er et lækkert golfhotel i smukke omgivelser, tæt på den charmerende historiske by Lüneburg, hvor du kan finde et stort udvalg af restauranter og butikker.

18 hullers mesterskabsbane – yderst vedligeholdt
Castanea Golfresort har egen 18 hullers mesterskabsbane på hele 6175 meter (par 72). Banen er designet af den anerkendte tyske arkitekt Kurt Rossknecht, og har et spændende design med bunkers, udfordrende ø-greens og varierende terræn. Det er en spændende og udfordrende golfbane uanset dit niveau.

BOOK 2021 priser - KAMPAGNETILBUD
Vi har været nede og teste Castanea Golfresort i slut september på en fantastisk efterårsdag med 23 grader, hvor vi oplevede et resort, som lever op og levere et forendt golfophold. Der bliver kræset for detaljerne og de smukke omgivelser og ikke mindst den fantastiske golfbane er meget indbydende.
Golf & Gin pakken er meget eftertragtet, da du får meget værdi for pengene.

Vi har naturligvis også mange andre pakker - klik her for at læse mere om dem

Ankomst
Denne pakke kan I ankomme på alle ugens dage. Så hvis du ikke finder din ønskede afrejse, som kan bookes online herunder, så lav en forespørgsel via hjemmesiden eller ring til os på 43 228 100.

Ledighed
Du kan tryg regne med ledigheden ud fra vores hjemmeside, da vi har sikret os et begrænset antal værelser - dog med forbehold for last minute bookinger. Så vent ikke med at booke, da bookingerne bliver accepteret efter først til mølle princippet. 

Video
Denne video giver et rigtig godt indblik i, hvad Castanea Golfresort er for en størrelse samt hvad du kan foretage dig ved siden af golfen.

 

Hotel

Castanea Golfresort
Castanea Golfresort
Golfferie på skønt resort i smukke omgivelser Tag på golfrejse kun 55 km syd for Hamborg på Castanea Golfresort, oplagt til både short breaks og længere golfophold. Castanea Golfresort er et lækkert g...