Skip to main content

CampoReal Nytårs Open 2019

Særlig god pris lige nu - inkl. buggy på ALLE runder!

NYHED! Vores populære nytårsture bliver i år suppleret med en tur til Dolce Campo Real i Portugal!

18-hullers golfbane lige uden for døren

Dolce CampoReal er en klasse for sig selv beliggende i området Oeste i det vestlige Portugal, ikke langt fra fortryllende Lissabon. En skøn placering til din næste golfrejse - tæt på storby, vand, en masse kulturelle oplevelser og naturligvis masser af fantastisk golf. Hotellet har nemlig deres egen 18-hullers golfbane, Campo Real Golf Course som ligger lige ved hotellet - nemmere bliver det ikke. Banen er designet af Donald Steel, og er af særdeles god kvalitet. 

Her finder du også en skøn pro shop, klubhus, driving range og mange andre skønne faciliteter.

Matchtur til Dolce CampoReal

Hvem drømmer ikke at starte 2020 på et lækkert 5-stjernet golfresort i Portugal? Og så endda med masser af golf sigte, fantastiske omgivelser og hyggeligt samvær med andre golfentusiaster. Lad din næste golfrejse blive en Nytårsmatchtur til Dolce CampoReal og få hele pakken. Alle kan være med, og vi arrangerer det hele for dig på forhånd - fly, hotel, transfer, matcher med flotte præmier og meget mere. Se nærmere på hotellet i bunden af siden.

Har du spørgsmål? Så kontakt os endelig i åbningstiden på 43 228 100 - vi sidder klar til at hjælpe dig.

NY PRIS - Først til mølle pris!! 
Før pris kr. 11.695,- pr. person
NY Pris kr. 10.495,- pr. person + BUGGY PÅ ALLE RUNDER.
 

Praktisk information

Flytider
Flytiderne fra København:
27. december 2019 / København - Lissabon kl. 15:40 - 18:20
03. januar 2020 / Lissabon - København kl. 10:10 - 14:55
Flytiderne er med forbehold for ændringer

Rejseforsikring
Da den offentlige sygesikring ikke længere dækker omkostninger til hjemrejse samt lægebehandling i visse lande, er det en forudsætning for deltagelse i rejsen, at du har tegnet en rejseforsikring, der dækker såvel omkostninger ved behandling af sygdom som hjemtransport. Endvidere anbefaler vi, at forsikringen indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Deltagerantal
Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 16 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Hotel

Dolce CampoReal Lisboa
Dolce CampoReal Lisboa
Dolce CampoReal Lisboa, er et elegant kvalitetshotel med fuld fokus på en afslappende og hyggelig atmosfære. Hotellet har den perfekte beliggenhed, placeret i forbindelse med golfbanen og golfakademie...