Skip to main content

CampoReal Nytårs Open 2019

I år har vi valgt at supplere vores populære nytårsture med en tur til Dolce CampoReal i Portugal. 

Campo Real er en klasse for sig selv beliggende i området Oeste i det vestlige Portugal. Hotellet har deres egen 18 hullers golfbane, Campo Real Golf Course som ligger lige ved hotellet, så det er nemt at komme til og fra banen. 

Praktisk information

Flytider
Flytiderne fra København:
27. december 2019 / København - Lissabon kl. 15:40 - 18:20
03. januar 2020 / Lissabon - København kl. 10:10 - 14:55
Flytiderne er med forbehold for ændringer

Rejseforsikring
Da den offentlige sygesikring ikke længere dækker omkostninger til hjemrejse samt lægebehandling i visse lande, er det en forudsætning for deltagelse i rejsen, at du har tegnet en rejseforsikring, der dækker såvel omkostninger ved behandling af sygdom som hjemtransport. Endvidere anbefaler vi, at forsikringen indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Deltagerantal
Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 16 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
27/12KøbenhavnDolce CampoReal LisboaMere end 811.695,-Book

Hotel

Dolce CampoReal Lisboa
Dolce CampoReal Lisboa
Dolce CampoReal Lisboa, er et elegant kvalitetshotel med fuld fokus på en afslappende og hyggelig atmosfære. Hotellet har den perfekte beliggenhed, placeret i forbindelse med golfbanen og golfakademie...