Skip to main content

Dolce CampoReal Nytårs Open 2022

NYHED! Vores populære nytårsture bliver igen år suppleret med en tur til Dolce Campo Real i Portugal!

18-hullers golfbane lige uden for døren

Grundet den enorme efterspørgsel på vores nytårsture i 2021, har vi igen fået arrangeret endnu en nytårstur til Portugal. Oplev eller genoplev succesen fra 2021, hvor vi afholdte vores første nytårs matchtur til Campo Real, det dejlige Dolce resort, som nu er blevet renoveret.
Så til dig som drømmer om at starte 2023 på et lækkert 5-stjernet golfresort i Portugal, med dejlig i golf sigte, fantastiske omgivelser og hyggeligt samvær med andre golfentusiaster. Så er det nu du har muligheden på denne Nytårsmatchtur til Dolce CampoReal, hvor alle kan være med. 

Nyrenoveret hotel i 2020
Hvis du var deltager på 2021 turen, vil du nu opleve et helt andet resort. Campo Real har nemlig brugt tiden under Corona på at få istandsat receptionen, renoverer værelserne på hotellet, om dekoreret restauranten samt opgraderet baren med et nyt look og flere kvm. Det er blevet et NYT og LÆKKERT Campo Real, som glæder sig til at byde dig velkommen, hvor du kan fejre nytåret i flotte rammer!  
Vi fejrer nytåret med en forrygende gallamiddag på hotellet, hvor der både er underholdning, god mad og champagne når klokken slår 12.

Om hotellet
Dolce CampoReal er en klasse for sig selv beliggende i området Oeste i det vestlige Portugal, ikke langt fra fortryllende Lissabon. En skøn placering til din næste golfrejse - tæt på storby, vand, en masse kulturelle oplevelser og naturligvis masser af fantastisk golf. Hotellet har nemlig deres egen 18-hullers golfbane, Campo Real Golf Course som ligger lige ved hotellet - nemmere bliver det ikke. Banen er designet af Donald Steel, og er af særdeles god kvalitet. 
Her finder du også en skøn pro shop, klubhus, driving range og mange andre skønne faciliteter. Vil du læse mere hotellet, så gå ned i bunden af siden, hvor du kan klikke dig ind og læse mere.

Matchtur leder
Flemming Lehnert er matchtur leder på turen sammen med sin frue Lis. Flemming kender efterhånden Campo Real som sin egen bukselomme, og har selv for nylig været nede og se resortet og spille banen. Vi har arrangeret buggy hele ugen inkluderet på alle 5 runder golf, så du kan nyde banen i fuld udstrækning. Under hele ugen spiller vi en gennemgående turnering med tilhørende dagspræmier samt præmier til de samlede vindere. 

Bag om Flemming
Flemming er en glad og energisk mand, som til dagligt tilbringer det meste af sin tid i Skovbo Golf Klub, hvor han indtil 2021 har været en del af bestyrelsen og har siddet i turneringsudvalget i mange år. Flemming har været turleder for os i adskillige år, og har efterhånden haft mange gæster med sydpå og kender alt til at rejse med grupper til Portugal.  

Deltagerantal
Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 16 personer. og max. 28 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Har du spørgsmål? Så kontakt os endelig i åbningstiden på 43 228 100 - vi sidder klar til at hjælpe dig.


FILM


 

 

Praktisk information

Flytider
Flytiderne fra København:
28. december 2022 / København - Lissabon kl. 12:55 - 15:50
04. januar 2023 / Lissabon - København kl. 18:50 - 23:35
* Flytiderne er med forbehold for ændringer

Rejseforsikring
Da den offentlige sygesikring ikke længere dækker omkostninger til hjemrejse samt lægebehandling i visse lande, er det en forudsætning for deltagelse i rejsen, at du har tegnet en rejseforsikring, der dækker såvel omkostninger ved behandling af sygdom som hjemtransport. Endvidere anbefaler vi, at forsikringen indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
28-12-2022KastrupDolce CampoReal LisboaMere end 812.895,-Book

Hotel

Dolce CampoReal Lisboa
Dolce CampoReal Lisboa
Dolce CampoReal Lisboa, er et elegant kvalitetshotel med fuld fokus på en afslappende og hyggelig atmosfære. Hotellet har den perfekte beliggenhed, placeret i forbindelse med golfbanen og golfakademie...