Skip to main content

08-05-2023: Caddie Golfrejser nomineret til Denmark’s Best Outbound Golf Tour Operator 2023

Der er igen smil og glade miner hos os. Vi er endnu en gang blevet nomineret til Denmark’s Best Outbound Golf Tour Operator 2023 ved World Golf Awards. Awardshowet afvikles for tiende år i træk, denne gang i Abu Dhabi i oktober 2023. Det er muligt at stemme lige her.  

At blive nomineret til Denmark’s Best Outbound Golf Tour Operator er stort for os. Vi er meget taknemmelige for nomineringen og stoltheden er heller ikke til at skjule hos vores administrerende direkøtr, Jesper Black Jensen: ”Vi er enormt taknemmelige og stolte af nomineringen til Denmark’s Best Outbound Golf Tour Operator. Det giver da et kæmpe boost, at vores arbejde værdsættes af kunder og samarbejdspartnere. Vores vigtigste opgave er nemlig at skabe mindeværdige golfrejser, som vores gæster kan se tilbage på med stor glæde.”

Vi har sammensat golfrejser i mere end 15 år, og tilbyder både matchture, golfskoler, long stay samt skræddersyede og unikke rejseoplevelser til golfentusiaster. Jesper Black Jensen fortæller også, at udvidelsen af golfdestinationer og kvaliteten af rejserne bliver prioriteret højt. Det er nemlig kundernes behov, der er i fokus. Derudover fortæller han, at der arbejdes hårdt på at udvikle nytænkende oplevelser, som blandt andet ses i udbuddet af matchture og turneringer i golfklubber.

Fejring af golfbureauers arbejde   
World Golf Awards har til formål at fejre og belønne golfrejsebureauer i hele verden for deres fremragende arbejde med golfrejser. Afstemningen om Denmarks Best Outbound Golf Tour Operator er åben indtil 1. september 2023, hvor det er muligt for kunder og samarbejdspartnere at afgive deres stemme online via World Golf Awards hjemmeside. Vi venter de i spænding på afgørelsen, og håber at alle de danske golfrejsende har lyst til at deltage i afstemningen. Har du lyst til at stemme på os, så kan du gøre det lige her

Golfrejser til ethvert behov 
Vi sender hvert år mange kunder afsted på golfrejse til forskellige destinationer i hele verden heriblandt Spanien, Portugal, Italien, Tyskland og Mauritius. Vi tilbyder ikke kun individuelle rejser, men har derimod også et stort fokus på at skabe spændende matchture, golfskoleophold og long stay, som vi oplever er utrolig populært blandt vores gæsterne.

Hele vores team arbejder hver dag videre på at gøre golfoplevelserne bedre for danske golfspillere og Jesper Black Jensen forsikrer, at det vil fortsætte sådan.

For yderligere information kontakt Jesper Black Jensen på tlf.: 7015 4848 eller mail: info@caddiegolf.dk. Du kan også læse mere på www.caddiegolfrejser.dk