Skip to main content

LAST MINUTE til Den Dominikanske Republik - DIREKTE FLY

STOR BESPARELSE PÅ DETTE LAST MINUTE TILBUD - SPAR KR. 9.875,- pr. person
Der findes ikke en bedre måde at afslutte den danske vinter på end at tage til Den Dominikanske Republik. Vi har hentet et vildt LAST MINUTE tilbud på barcelo Bavaro Beach, som er et ADULT ONLY All inclusive hotel!
Spil golf på P.B. Dye banen og nyd eftermiddagen på den bedste strand i Punta Cana.

Barcelo Grand Bavaro Resort har den perfekte beliggenhed på Bavaro kysten og er den ideelle destination til en tropisk golfferie. På resortet finder du to skønne hoteller, heriblandt Barcelo Bavaro Beach, som er et Adults Only hotel ned til stranden. Golfbanen “The Lakes” er designet af P.B. Dye og ligger indenfor få minutters gang.

Golfbanen
The Lakes Golf Course er en dejlig parkbane. Det var en af de første golfbaner, som blev bygget på Den Dominikanske Republik. I 2010 re-designede P.B. Dye noget af banen, som efter vores mening fremstår som en af de bedste i dette prisleje.
På denne bane kan I forvente jer en ganske særlig oplevelse, hvor store dele af banen spilles i naturlig mangrove skov med fairways og greens designet efter bedste P.B. Dye standard.

Hotel
Barcelo Bavaro Beach ligger direkte ned til den smukke Bavaro strand, som er den bedste og smukkeste strand på strækningen. Her kan du opleve et helt unikt koralrev ud for stranden, hvilket giver et meget roligt vand, yderst velegnet til afslappende badeture. Hotellet er opført I klassisk kolonistil og med en stor caribisk bar ved vandet. Kun 200 meter gta hotellet finder I golfbanen, her kan du vælge at gå til eller tage et lille tog.
Bavaro Beach har også andre dejlige faciliteter, blandt andet et stort, flot poolområde og SPA, hvor du kan slappe af når det passer dig.

* Buggy er tvungen på golfrunderne, og kan tilkøbes for $240,- pr. person for 4 runder eller $75,- pr. runde/person. Dette betales direkte i golfklubben. 

Kort

Hotel

Barcelo Bavaro Beach
Barcelo Bavaro Beach
Barcelo Grand Bavaro Resort har den perfekte beliggenhed på Bavaro kysten og er den ideelle destination til en tropisk golfferie. På resortet finder du to skønne hoteller, heriblandt Barcelo Bavaro Be...