Skip to main content

Barcelo Bavaro Beach (Hotelklasse: 5 stjerner)

Barcelo Grand Bavaro Resort har den perfekte beliggenhed på Bavaro kysten og er den ideelle destination til en tropisk golfferie. På resortet finder du to skønne hoteller, heriblandt Barcelo Bavaro Beach, som er et Adults Only hotel ned til stranden. Golfbanen “The Lakes” er designet af P.B. Dye og ligger indenfor få minutters gang.

Golfbanen
The Lakes Golf Course er en dejlig parkbane. Det var en af de første golfbaner, som blev bygget på Den Dominikanske Republik. I 2010 re-designede P.B. Dye noget af banen, som efter vores mening fremstår som en af de bedste i dette prisleje.
På denne bane kan I forvente jer en ganske særlig oplevelse, hvor store dele af banen spilles i naturlig mangrove skov med fairways og greens designet efter bedste P.B. Dye standard.

Hotel
Barcelo Bavaro Beach ligger direkte ned til den smukke Bavaro strand, som er den bedste og smukkeste strand på strækningen. Her kan du opleve et helt unikt koralrev ud for stranden, hvilket giver et meget roligt vand, yderst velegnet til afslappende badeture. Hotellet er opført I klassisk kolonistil og med en stor caribisk bar ved vandet. Kun 200 meter gta hotellet finder I golfbanen, her kan du vælge at gå til eller tage et lille tog.
Bavaro Beach har også andre dejlige faciliteter, blandt andet et stort, flot poolområde og SPA, hvor du kan slappe af når det passer dig.

FILM
 

Priser

En pakke på Barcelo Bavaro Beach kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
14 nætter i superiorværelse inkl. all inclusive
7 runder golf på Bavaro Golf
Alle transfers

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra  30.995 28.995 31.995 25.995 20.995 17.995 16.995 16.995 17.495 19.995 21.995 21.995


Forbookingsrabat - BOOK INDEN d. 25. september 2022
Booker du inden d. 25. september dit ophold mellem d. 23.12 - 30.04.2023, så vil vi kunne give dig et forbookingsrabat op til 18% af ovenstående priser. OBS: Priserne ovenfor er med billigste flybilletter, hvilke kan variere prisen en del fra FRA prisen.

Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.
 

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning