star star star star star

Adults Only hotel ned til stranden

Barcelo Grand Bavaro Resort har den perfekte beliggenhed på Bavaro kysten og er den ideelle destination til en tropisk golfferie. På resortet finder du to skønne hoteller, heriblandt Barcelo Bavaro Beach, som er et Adults Only hotel ned til stranden, hvor du kan nyde den skønne sandstrand og det krystalklare vand. Golfbanen “The Lakes” er designet af P.B. Dye og ligger indenfor få minutters gang.
Læs mere her
Lige ved stranden finder du Barcelo Bavaro Beach

Hotellet tilbyder mere end 589 værelser fordelt på forskellige værelsestyper. Barcelo Bavaro Beach er beliggende lige ved stranden. Et standardværelse har en dobbelt eller to enkelt senge, balkon, hvor der kan vælges et værelse med havudsigt (mod gebyr), skrivebord, siddepladser, TV, tøjskab, aircondition, minibar, kaffe/tesæt, strygejern, gratis wifi og et badeværelse med badekar, hårtørrer og badekåbe.

Barcelo Bavaro Beach ligger direkte ned til den smukke Bavaro strand, som er den bedste og smukkeste strand på strækningen. Her kan du opleve et helt unikt koralrev ud for stranden, hvilket giver et meget roligt vand, yderst velegnet til afslappende badeture. Hotellet er opført I klassisk kolonistil og med en stor caribisk bar ved vandet. Kun 200 meter fra hotellet finder I golfbanen, her kan du vælge at gå til eller tage et lille tog.

Forplejning og wellness

Restauranten har flere restauranter og barer. I Chez Gourmet byder på internationale gourmet retter, La Brisa byder på middelhavsretter med en frokostbuffet og a la carte i morgen- og aftentimerne. Der serveres buffet til morgen, middag og aften i Caribbean buffetrestauranten, hvor du kan nyde udsigten til havet. Barcelo Bavaro Beach har en stor swimmingpool samt en semi-olympisk pool.

Spaen har fokus på wellness, sundhed og skønhed. Resortets spa byder på et væld af faciliteter og behandlinger. Det tilbydes vandterapi i spaen udendørs swimmingpool, skønhedsbehandlinger, sportsmassager, afslapnings massager, ansigtsbehandlinger, hvor der også er en ansigtsbehandling specifikt til mænd. Der er kropsbehandlinger, mani- og pedicures. Samt frisør, makeup og voksbehandlinger. Det er også ved spaafdelingen at Fitness Studio er placeret. Der er vægte og konditionsmaskiner samt holdlokale til spinning og yoga.

Kort afstand fra hotellet er Lakes Golf Course

The Lakes Golf Course er en dejlig parkbane. Det var en af de første golfbaner, som blev bygget på Den Dominikanske Republik. I 2010 re-designede P.B. Dye noget af banen, som efter vores mening fremstår som en af de bedste i dette prisleje. Der er et godt træningsanlæg samt golflektioner. Hoyo 19 Restaurant – Bar finder du i klubhuset, hvor også pro shoppen er at finde.

På denne bane kan I forvente jer en ganske særlig oplevelse, hvor store dele af banen spilles i naturlig mangrove skov med fairways og greens designet efter bedste P.B. Dye standard. Der er 25 søer og 122 strategisk placeret bunkers.

background graphic