LUK
LUK
SØG & BOOK
Rejsemål
Vælg rejsemål
Afrejselufthavn
Vælg lufthavn
Afrejsedato
27-07-2019
Hjemrejse:
03-08-2019
Antal dage
7
Personer
2
Direkte fly
Søg
SØG PÅ KORT
NYHEDSBREV
NAVN

E-MAIL
KUNDESERVICE
43 22 81 00
DIN FERIE
REJSEBEVISNUMMER


KUNDENUMMER
MATCHTURE
FÅ ET TILBUD
Rejseforsikring

Sikkerhed på dine rejser i Europa, enkelt og nemt.
Med en Gouda Årsrejseforsikring er du dækket i et helt år på alle ferierejser i Europa. Forsikringen dækker for 1 måneds sammenhængende ferie.

Tænk sikkerhed en gang – så ordner vi resten.
Vores årsrejseforsikring gælder et år! - Det lyder jo banalt, men mange har valgt at lave forsikringer, der automatisk fornyer sig selv. Det gør vores ikke! Du har den i det år du har tegnet for, hverken mere eller mindre. Det mener vi er fair! Vi giver besked en måned før forsikringen udløber, og her kan du selvfølgelig forlænge policen, hvis du har været tilfreds med os.

Bagage og rejsedokumenter en bagageforsikring tegnet gennem bank eller eget forsikringsselskab har often en selvrisiko som du med fordel kan supplere med Goudas årsrejseforsikring dækker under "Selvrisiko ved bagageskade" Gouda dækker ligeledes udgifter til nyanskaffelse af rejsedokumenter herunder pas og billetter, hvis disse skulle bliver væk eller blive ødelagt.

Grunddækning for sygdomsbehandling. Den Offentlige Rejsesygeforsikring dækker udgifter i forbindelse med sygdom og tilskadekomst samt udgifter til ekstraordinær hjemtransport for den sygdomsramte på rejser til Europa for max 1 voksen og 1 barn under 16 år. Det gule kort er en slags sygdomsforsikring som dækker alle danske statsborgere, når de er på ferie i Europa.
Når du har tegnet Goudas årsrejseforsikring er også din ledsager sikret hjemrejse sammen med dig, og hvis du rejser alene og bliver syg, kan du få op til 2 ledsagere transporteret til dit sygeleje, så du ikke er alene.

Goudas Årsrejseforsikring giver sikkerhed på rejsen og tryghed til dem derhjemme. Selvom Den Offentlige Rejsesygeforsikring er en god dækning for skattekroner, mangler der en hel del før vi vil kalde det en rejseforsikring. Derfor har vi skræddersyet en supplerende forsikring, som giver dig tryghed og økonomisk sikkerhed på din rejse.

Bemærk venligst at en rejseforsikring ikke dækker erhvervsrejser.

For flere informationer klik her:
www.gouda.dk 


        
           
Caddie Golfrejser | Stationsparken 25 | 2600 Glostrup | Tlf.: 4322 8100 | Fax: 4343 3549
Rejsegarantifonden Reg. nr.: 2201