LUK
LUK
SØG & BOOK
Rejsemål
Vælg rejsemål
Afrejselufthavn
Vælg lufthavn
Afrejsedato
27-07-2019
Hjemrejse:
03-08-2019
Antal dage
7
Personer
2
Direkte fly
Søg
SØG PÅ KORT
NYHEDSBREV
NAVN

E-MAIL
KUNDESERVICE
43 22 81 00
DIN FERIE
REJSEBEVISNUMMER


KUNDENUMMER
MATCHTURE
FÅ ET TILBUD
Kontakt os
Kære golfspiller

Vi er meget taknemlig for, at du har fundet vej til vores hjemmeside. Vi er til for at hjælpe dig med at finde den golfrejse, som matcher dit behov til den bedste pris og kvalitet. Der er adskillige måder, at starte på. Du kan gøre følgende:

1. ONLINE SØGNING/BOOKING: Vi anbefaler altid, at du surfer lidt rundt på vores hjemmeside, for at danne dig et overblik og finde ud af, hvad dit behov er. Her kan du undersøge priser på alle vores destinationer og læse mere om de mange forskellige muligheder, som vi tilbyder på nettet. Er der noget, du ikke kan finde, så kontakt os endelig via en af de andre måder herunder.

2. TELFONISK KONTAKT: Vi er klar til at hjælpe dig, men for at du får mest ud af vores hjælp, er det en god ide, at du har surfet lidt rundt på vores hjemmeside for at danne dig et indtryk af, hvad dit behov er. Jo mere konkret du er, jo bedre kan vi finde frem til hvad der passer til dit behov. MEN HUSK, du er altid mere end velkommen til at ringe til os også flere gange indenfor vores åbningstid på telefon 43 228 100. Vi er til for dig.

3. ONLINE REJSEFORSLAG: Du kan også udforske vores hjemmeside, hvor alle priser er 100% korrekte, men ønsker du noget, som du ikke kan finde på hjemmesiden, så vil vi med glæde lave et tilbud på en skræddersyet golfrejse, golfskole eller matchture. Du bedes klikke på knappen "FÅ REJSEFORSLAG"

4. SPØRG OS: Hvis du har spørgsmål til en allerede bestilt rejse eller andre spørgsmål, så kan du benytte vores FAQ herunder: Udfyld formularen nedenfor hvis du har andre spørgsmål og en af Caddie Golfrejsers erfarne rejsekonsulenter vil hurtigst muligt behandle din henvendelse og vende tilbage inden for 1-2 hverdage. 
VIGTIGT: skal du rejse inden for de næste 48 timer, bedes du venligst kontakte Caddie Golfrejser på telefon 43 228 100. Oplys venligst dit rejsebevisnummer.

FAQ
Vi får tit henvendelser på de samme spørgsmål, derfor har vi samlet de mest gængse her. Se her, det kunne være dit spørgsmål var et af dem. Læs mere her

På forhånd tak for din henvendelse!
Caddie Golfrejser | Stationsparken 25 | 2600 Glostrup | Tlf.: 4322 8100 | Fax: 4343 3549
Rejsegarantifonden Reg. nr.: 2201