LUK
LUK
SØG & BOOK
Rejsemål
Vælg rejsemål
Afrejselufthavn
Vælg lufthavn
Afrejsedato
27-07-2019
Hjemrejse:
03-08-2019
Antal dage
7
Personer
2
Direkte fly
Søg
SØG PÅ KORT
NYHEDSBREV
NAVN

E-MAIL
KUNDESERVICE
43 22 81 00
DIN FERIE
REJSEBEVISNUMMER


KUNDENUMMER
MATCHTURE
FÅ ET TILBUD
Om Caddie Golfrejser
Caddie Golfrejser er startet i 2009. Vores vision er at være det golfbureau i Danmark med den bedste service, heraf navnet. Service inkluderer, som vi ser det, alt lige fra den venlige betjening når du er i kontakt med os, til det materiale du får tilsendt herfra er let forståeligt og overskueligt. Hos Caddie Golfrejser er den personlige rådgivning i højsædet.

Vi betragter det også som service at have et stort kendskab til de produkter vi sælger. Vores medarbejdere har selv spillet mange af banerne og været på de fleste af vore hoteller. Vores kendskab til banerne og hotellerne er din sikkerhed for, at du får netop den golfrejse du forventer.
Det er vores intention ved hjælp af vores hjemmeside at gøre det så overskueligt som overhoved muligt for vores kunder. Vi håber på den måde, at vi kan give vores kunder en hjælp til at finde præcis den golfrejse, som de har mest lyst til at foretage.

Caddie Golfrejser er medlem af Rejsegarantifonden og Dansk Rejseankenævn. Endvidere tegnes vores sygdomsafbestillingsforsikring igennem Gouda Rejseforsikring.
Caddie Golfrejser er et søsterselskab til Dansk Bilferie, som har solgt rejser siden 1994. Vi har derfor den erfaring, der skal til for at drive et rejsebureau, på en stabil og troværdig måde. Dansk Bilferie er en af kun 3,8 % af regnskabspligtige selskaber i Danmark, der har modtaget kreditvurderingen AAA (udtales trippel A). AAA ratingen gives til de virksomheder med en solid økonomi og en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores internetsider eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os. Gode råd og ideer er også meget velkomne.

Med venlig hilsen
Morten, Ketty, Martin og Dan
Caddie Golfrejser
Caddie Golfrejser | Stationsparken 25 | 2600 Glostrup | Tlf.: 4322 8100 | Fax: 4343 3549
Rejsegarantifonden Reg. nr.: 2201