LUK
LUK
SØG & BOOK
Rejsemål
Vælg rejsemål
Afrejselufthavn
Vælg lufthavn
Afrejsedato
17-08-2019
Hjemrejse:
24-08-2019
Antal dage
7
Personer
2
Direkte fly
Søg
SØG PÅ KORT
NYHEDSBREV
NAVN

E-MAIL
KUNDESERVICE
43 22 81 00
DIN FERIE
REJSEBEVISNUMMER


KUNDENUMMER
MATCHTURE
FÅ ET TILBUD
Grupperejser med golf | Spil golf med dine venner
Tit kan det at arrangere en grupperejse være forbundet med en stor arbejdsbyrde. Det vil vi hos Caddie Golfrejser gerne lave om på.
Står du og skal til at booke en golfrejse, så læs mere herunder, for vi kan hjælpe jer.

Grupperejser med Caddie Golfrejser
Vi har stor fokus på dig som golfer, der ønsker at arrangere en tur for dine venner, golfklubben eller blot hele familien. Vi mener, at vi kan give dig de bedste vilkår og desuden er alle vores rejsekonsulenter utrolig engageret i golf og har flere års erfaring med at sammensætte den helt rigtige ferie, som dækker jeres behov.

Hvordan kommer du igang?
For at det bliver kategoriseret som en gruppe skal I være min. 10 personer eller derover. Derefter er der tre måder, at komme i gang og der er nogle gode fordele at hente:

1. Book online - Hvis I er en flere familier eller par, så del bookingen op i flere bookinger og gør os mærksom på det i bemærkningsfeltet.  2. Skræddersyet grupperejse - Forespørg via "Kontakt os" 3. Skræddersyet grupperejse - Ring til os på tlf. 43 228 100   

Book online

Hvis du vælger en af vores pakker, som vi har lagt op online og booker rejsen online, kan vi give jer en grupperabat på kr. 500,- pr. person.

Hvordan booker jeg hele gruppen?
Du kan max. booke 9 personer online på vores hjemmeside. Så hvis I er flere end 9 personer, så book alle rejserne af flere omgange.

Bemærkningsfeltet ved booking - Skriv her, at I er en større gruppe og hvor mange du har booket totalt.

Betingelser ved gruppe booking 
For at opnå en grupperabat ved online booking forudsætter det, at der ikke ændres i pakkens indhold og det er en pakkerejse på min. 7 dage. På grupperejser på min. 2 dage giver vi en grupperabat på kr. 150,-  pr. person.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du booker online, så kontakt os endelig og vi kan guide dig igennem.

Ønsker du at booke online kan du gå direkte til de enkelte destinationer her:
>>> Grupperejser med golf - Portugal >>> Grupperejser med golf - Spanien >>> Grupperejser med golf - Tyrkiet >>> Grupperejser med golf - Frankrig >>> Grupperejser med golf - Irland >>> Grupperejser med golf - Skotland >>> Grupperejser med golf - Tyskland

Forespørg via 
Kontakt os eller ring til os
Hvis du ønsker, at vi skal skræddersy en grupperejse til dig, kan det sagtens lade sig gøre. Her skal du blot rette henvendelse til os via Spørg os eller at ringe til os. 
Vi vil indenfor 2 arbejdsdage retunere med et tilbud. Her vil vi naturligvis gerne give en grupperabat, men her er flere faktorer i spil. For at give dig et indtryk starter vi med en grupperabat på kr. 500,-. 

   
Vi håber med ovenstående information, at dig som har fået opgaven til at arrangere en gruppe rejse, er blevet klogere. Ellers er du mere end velkommen til at kontakte os.


Rigtig god fornøjelse og vi ser frem til at høre fra dig


Med venlig hilsen

Caddie Golfrejser
Gruppeafdelingen
Caddie Golfrejser | Stationsparken 25 | 2600 Glostrup | Tlf.: 4322 8100 | Fax: 4343 3549
Rejsegarantifonden Reg. nr.: 2201