LUK
LUK
SØG & BOOK
Rejsemål
Vælg rejsemål
Afrejselufthavn
Vælg lufthavn
Afrejsedato
27-07-2019
Hjemrejse:
03-08-2019
Antal dage
7
Personer
2
Direkte fly
Søg
SØG PÅ KORT
NYHEDSBREV
NAVN

E-MAIL
KUNDESERVICE
43 22 81 00
DIN FERIE
REJSEBEVISNUMMER


KUNDENUMMER
MATCHTURE
FÅ ET TILBUD
Praktisk information før, under og efter rejsen

Depositum
Udgør 30 % af rejsens samlede pris – min. 3.000 kr.

Afstande

Bemærk, at afstand til strande, faciliteter m.v. altid er korteste mål fra feriestedet.

Indrejse registrering til USA
Hvis din rejse går til USA, er det meget vigtigt, at du får registreret dig, da du ellers vil blive nægtet adgang til landet.
Du kan læse mere på dette link - Rejsen til USA

Antal personer
Som udgangspunkt, står der på hvert rejsebevis, hvor mange personer, der max. er bestilt til. Dette antal er ALLE personer (også babyer). Hotelværelser, lejligheder eller villaer lejet gennem Caddie Golfrejser må ikke bebos af flere personer, end der er angivet på rejsebeviset, personer som ikke er angivet på rejsebeviset har hotellerne ret til at afvise. Derfor er det vigtigt at give Caddie Golfrejser besked om evt. ændringer af antal deltagere.

Bekræftelse
Det er rejsebestillerens eget ansvar, ved modtagelsen af rejsebevis og vejbeskrivelse at kontrollere, at alle oplysninger stemmer overens med det bestilte. Husk, hvis du har bestilt fly- eller færgebilletter, hotel, billeje eller greenfee at tjekke om disse er modtaget. Ved tvivlsspørgsmål, skal der straks rettes henvendelse til Caddie Golfrejser.

Betaling
Er der mindre end 8 uger til afrejse, skal du deponere feriens pris med det samme, da rejsen er bindende, når den bliver bekræftet. Nogle bestillinger er på forespørgsel, og først når den endelige bekræftelse kommer, sender vi rejsebevis og girokort - der kan gå op til 3 dage fra bestillingen til bekræftelsen. Rejsebeviset bedes kontrolleret straks ved modtagelsen. Se venligst vores rejsebestemmelser vedrørende ændringer af rejsen efter betaling.

Betaling med dankort/Mastercard
Der kan betales med dankort/Mastercard på www.caddiegolfrejser.dk – betaler du på denne måde, er du altid sikret mod misbrug. De data, du oplyser i forbindelse med et køb betalt med betalingskort, er krypterede (Secure Socket Layer), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Caddie Golfrejser eller andre har mulighed for at læse disse data. Beløbet for ferien trækkes først, når ferien er endelig bekræftet. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved indtastningen.

Boligen indhold
Bemærk, at indretning og indhold i boligen varierer meget fra land til land. Vær i øvrigt opmærksom på, at standard og generelle forhold ofte er anderledes end i Danmark – dette er en del af charmen og ferieoplevelsen.

Ekstra udgifter
Vær opmærksom på, at de fleste hoteller, golf resort mfl. tilbyder faciliteter, der koster ekstra at benytte – der kan f.eks. være tale om SPA, diverse wellness behandlinger, fitness.

Glemte sager
Husk at gå boligen igennem inden afrejsen. Det er desværre langt fra alt, der bliver fundet igen. Glemte sager erstattes ikke og hjemsendes løbende, på rejsebestillerens egen bekostning.

Guideservice
Caddie Golfrejser har på enkelte destinationer lokale agenter, som varetager en guide funktion. Så hvis der opstår problemer på destinationen, vil I skulle kontakte dem. Kontakt informationer vil fremgår på de sidste rejsedokumenter. Opstår der tvivlsspørgsmål eller situationer, som ikke kan løses med agenten eller receptionen under dit ferieophold, er du velkommen til at kontakte Caddie Golfrejser.

Lavsæson
Udenfor hotellets højsæson vil du finde hotellerne roligere, hvilket foretrækkes af en del af vore gæster. Det er dog ikke alle faciliteterne, der er tilgængelige, idet det er op til det enkelte hotel at beslutte, hvilke faciliteter, der er åbne. Besøg hotellerne i maj, juni og september og udforsk omegnen og ikke mindst den skønne natur – vejret er også skønt i disse måneder.

Liv og glade dage
Støjgener fra andre gæster, restauranter, barer, underholdning, diskoteker, lokaltrafik og vedligeholdelse af pladsen kan forekomme.

Rejsedokumenter
Vil blive fremsendt ca. 14 dage før den på rejsebeviset påførte ankomstdato. Disse skal medbringes til feriedestinationen og fremvises. Husk også at medbringe flybilletter, hotel, golf og billeje voucher, hvis dette er bestilt.

Siesta
I Spanien, Frankrig og Italien er byernes små butikker oftest lukket i siestaen mellem kl. 13.00 – 15.00.

Sprog
På de alle hoteller vil der oftest være engelsk- eller tysktalende personale i receptionen. På oversøiske destinationer, må man regne med, at sproget kan være mere lokalt. Det kan derfor anbefales at medbringe en miniparlør – mange situationer kan dog klares med et smil og en god portion armbevægelser.

Vejafgifter
B
etales stort set på alle motorveje i Europa - der findes ofte mindre landeveje uden vejafgift, som dog ofte er lidt længere, men også smukkere. Vignet: I Østrig og Schweiz benytter man sig af "vignet" systemet - hvilket vil sige, at man inden man kører ind i landet eller lige efter grænsen, kan købe en vignet, som man sætter i bilens forrude. I Østrig kan vignetter erhverves på tankstationen, som ligger umiddelbart før grænsen til Østrig. For Schweiz kan vignetter købes ved grænseovergangene, på tankstationer og posthuse i det pågældende land. Priserne ligger fra ca. 60,- til 300,- kr.

Ønsker
Selvom Caddie Golfrejser vil forsøge at imødekomme ønsker om boligens placering m.m., kan opfyldelsen af sådanne ønsker ikke garanteres, da vi ikke er ansvarlige for den endelige tildeling af boligen. Husk at få indskrevet jeres ønsker på rejsebeviset.

Caddie Golfrejser | Stationsparken 25 | 2600 Glostrup | Tlf.: 4322 8100 | Fax: 4343 3549
Rejsegarantifonden Reg. nr.: 2201